MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Ven Di

#8626 Předmět

2014-11-09 01:19

Další v řadě politických a nikoliv etických petic na slušné intelektuálně rozumové úrovni. Kdo tuto napsal a kdo podepsal, potvrdil jen svou celkově pošetilou naivitu a snadnou ovladatelnost. Miloš Zeman je pravda politováníhodně, ale také pravdivě typickým představitelem současného českého národa v období jeho celkovém úpadku po 25 letech od tzv. "Sametové revoluce" a záměrné demontáže jeho dřívějších morálních hodnot. Zcela příznačně, právě pro dobu tzv. "demokracie a svobody". Spíše si přiznejme, že proto lepšího nemáme a proto neprosadíme. Jen za Miloše Zemana se Vy, pokrytci, nestyďte! Styďte se za většinu národa, včetně sebe, že na lepší jste se nemohli (než podepsat tuto trapnou petici) a za všechny ty, kteří národ "Husa, Komenského, Masaryka, Čapka, Haška aj. jiných jim podobných národních velikánů" do tohoto morálního marasmu zavedli po r. 1989! Touto peticí celkovému úpadku českého národa nezabráníte a v očích "světa" jeho vnímání nezlepšíte. Proč raději nezaložíte jinou petici,  např. na odstoupení Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, Vy jedni falešní moralisté? Proč svoje komentáře píšete s pravopisnými chybami a bez diakritiky? I tím sami potvrzujete a dále podporujete úpadek národa! Nejste lepší Miloše Zemana. A rovněž nenamlouvejte nikomu, že maskot Schwarzenberg je lepší Zemana! Howg. 

Odpovědi

Ten kdo ví

#8627 Re: Předmět

2014-11-09 01:39:41

#8626: Ven Di - Předmět 

 Pregnantně napsáno. Dík.  Je obrovský  rozdíl mezi vyjadřováním těch, kteří nepořádají na prezidentza štvanici a těch druhých, který ztratili veškerou slušnost a úroveň.  

Já se domnívám, že podpisy po internetu nejsou  relevantním podkladem pro žádný soud, natož pak pro soud s prezidentem. Prezidenta nelze odvolat a on sám abdikovat nebude.  Takže nakonec ze všeho zůstanou jen tyhle  vulgární komentáíře -  tahle stoka, jako memento.


Nepřihlášený uživatel

#8642 Re: Předmět

2014-11-09 08:16:53

#8626: Ven Di - Předmět 

 Vážený pane, mám dojem, že většina z těch lidí, kteří s touto peticí souhlasí, jsou ti, kteří nesouhlasí se současným prezidentem a stavem, do kterého nás vleče.Pokud narážíte na neschopnost používání diakritiky, je to v tomto případu malichernost a z vaší strany snaha o odvedení pozornosti od problému.Nesouhlasím s vámi, že zde není člověk, který by byl schopen prezidenta nahradit, jen ho současné politické elity nemají.To však neznamená, že by nebyl mezi intelektuály, kteří se doposud politicky neangažují.Proč zde píšete, že do současného marasmu nás zavlekli lidé, kteří podepisují tuto petici (Vy jste to tak přímo nenapsal, ale je jim to určeno).Víte, mám dojem, že jste dost dobře proškolený demagog VUMLem, či ještě nějakou vyšší institucí, nacházející se pod Chrámem Vasila Blaženého.Ještě závěrem: je všeobecně známo, že většina populace má IQ nižší, než by bylo žádoucí.Proto ten výsledek prezidentských voleb a současný stav společnosti, kdy morálka jde stranou, dávajíc přednost kšeftování.

kdemohkrad

#8703 Re: Předmět

2014-11-09 11:06:57

#8626: Ven Di - Předmět 

 Souhlasím s každým slovem Vašeho příspěvku