MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel

#8365 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-08 18:38

#8284: ptáček - Re: Re: Re: Re:  

 Obávám se, že se my dva jen stěží shodneme, jsem přesvědčen, že naše země patří do civilizovaného světa (kde taky žijeme) a zahořklí třídní bojovníci, jako Vy, jsou zde jen proto, aby nám připomínali na všech fórech dostupného internetu, jak málo chybí, aby tady jednou zase byla vláda jedné strany s nějakým tím českým Putinem, co nám už přesně řekne co smíme a co ne.

Jedna dobrá rada na závěr: sbalte si a jeďte do říše svých snů, Rusko Vás jistě vezme všema deseti a při sledování jejich televize budete unešen...

P.S. Pravda je jen jedna, zbytek jsou polopravdy a lži, přičemž hledat se oplatí pouze Pravdu.

Odpovědi

ptáček

#8402 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-08 19:29:23

#8365: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pokud Vy považujete za civilizovaný svět to, když američtí hrdlořezové od konce druhé světové války vraždí civilisty po celém světě jen proto, že si chtějí prožít život podle svého a ne podle nich, je to Vaše volba.

Mojí říší snů je Česká republika, zbavená morálních deviantů, megalupičů a prostitutů, kterým vy děláte apologeta.

To, že se my dva neshodneme je logické. Vy držíte fangli morálním deviantům, amorálním megalupičům a já slušným pracovitým lidem.

A ti si také pana Ing. Zemana zvolili za svého presidenta.

Chápu, že vy ho za svého presidenta nepovažujete a to je  vše co s tím můžete vy a Vaši trabanti udělat.

Jen tak na okraj, moje sestra žije od roku 1984 v Kalifornii a já ji nevštěvuji od roku 1990 každý rok. Znám USA přímo a ne přes škvár, kterým nás zde krmí jejich ČT.