MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

kočkomilka

#8289

2014-11-08 16:23

Bože,vy co píšete o "počůránkovi"a "šišlovi",Vy jste tak ubozí..Chce se mi nad Vámi brečet.Vy jste ho viděli počůraneho?Neviděli,tak mlčte a neurážejte inteligentního a vzdělaného člověka.Smějete se jeho špatné výslovnosti?Tak to jste frajeři.Smát se někomu,kdo je po mozkové příhodě,to svědčí o Vaši nulové inteligenci.Karel je bohatý,ten není v politice pro peníze.Mluví několika jazyky a svět ho uznává pro jeho lidské hodnoty.. My,narozdíl od Vás,říkáme o Zemanovi pravdu.Upozorňujeme na jeho vulgarity,na jeho opilost,na jeho urážky státníků,novinářů a dokonce i jeho vlastních voličů.. Ale s Vámi asi nemá cenu diskutovat,co?Jste jak ovce,které jdou bezmyšlenkovitě za svým beranem..Zemanem! Markéta Sedláková

Odpovědi

Jirka

#8295 souhlasím

2014-11-08 16:30:20

#8289: kočkomilka -  

 Pěkně vyjádřeno, Markéto Sedláková. Sdílím váš názor.


Nepřihlášený uživatel

#8303 Re:

2014-11-08 16:42:28

#8289: kočkomilka -  

 Naprosto s Vámi souhlasím.

Nevolič Zemana

#8368 Re:

2014-11-08 18:46:13

#8289: kočkomilka -  

Svět ho neuznává, svět neví kdo nějaký K. Schwarzenberg je. Kromě Německa a Rakouska, tam ho uznávají, to ano, je na místě se ptát proč.

K vaší otázce - ano, viděl jsem ho pomočeného, na zasedání NATO. Taky jsem ho viděl mnohokrát spát v posl. sněmovně, a také jsem viděl zahr. zpravodajstí, kde byl jeho spánek na konci zpráv vysílán jako šot pro pobavení. Vskutku skvělá reklama a reprezentace naší země. On si nemá se Zemanem co vyčítat. K posměškům a jeho zdr. stavu - Zemanovi se taky lidi smějí a je to podle mnohých v pořádku, i když je to též nemocný člověk a také velmi starý. Mně osobně se příčí smát se jednomu nebo druhému, ale lidé jako vy by si měli sáhnout do svědomí. Budete stejně bránit Zemana za to, že se mu někdo vysmívá pro jeho směšnou chůzi, pohyby či nadváhu, na kterou má jako starý člověk právo? Pochybuju. Spíš si ještě kopnete. Je mi špatně ze slovníku pana prezidenta, ale ještě více mi je špatně z takovýchto pokrytců, kteří se velkém hlásí právě ke K. Schwarzenbergovi. Jsem rád, že jsem ho volil jen v 1. kole, jak on, tak jeho příznivci se mi poté značně zhnusili. Schwarzenberg se mi svým soukromým povolebním životem hnusí stále.