MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel

#8238 Re: Re: Re:

2014-11-08 13:18

#8226: Riko - Re: Re:  

 Tento popis ale funguje na hodně lidí. Mít svůj názor na okupaci Tibetu Čínou mohu já a Ty jakýkoli, ovšem pokud ji schvaluje prezident naší země, může to být vnímáno a nejen u nás doma, jako docela divný názor, nemyslíš?

Nebo třeba názor na to, co se děje na Ukrajině. Kupodivu ho má většina evropských státníků jiný, než pan Zeman (přitom mají každopádně úplně stejné informace a podklady k tomu, co se tam opravdu děje). Totéž je možno říci o podpoře Putinovi a Ruska (návrhy na zrušení sankcí, pochybnost o tom, zda jsou sankce vůbec k něčemu). Podle mě EU a USA za činy Putina vyhlásila Rusku ekonomické sankce, tedy potažmo i my.

Dalo by se pokračovat, těch názorových podivností je samozřejmě mnohem více.

P.S. Jako hadrový panák opravdu neskáče, to uznávám, poskočit by nedokázal bez zranění, můžeme být rádi, že ujde aspoň pár metrů... 

Odpovědi

Riko

#8266 Re: Re: Re: Re:

2014-11-08 15:11:12

#8238: Roman Skácel - Re: Re: Re:  

 Já s jeho názory na dění na Ukrajině souhlasím, je to zbytečně nafouklá bublina jako celá tahle petice. A znám spoustu lidí, kteří mají stejný názor a nemusí ve všem papouškovad media. Současná Moskva představuje pro naši suverenitu menší hrozbu než Brusel se svýma multikulti avantýrama. Kdy už to konečně pochopíme.

ptáček

#8284 Re: Re: Re: Re:

2014-11-08 16:12:07

#8238: Roman Skácel - Re: Re: Re:  

 Jestlipak Vás také pohoršovalo bombardování Bělehradu USA, krádež Kosova Srbsku a jeho darování drogovým dilerům z Tirany vyměnou za možnost, postavit si v Albánii vojenské základny proti Rusku?

Jinak s tou čínou a Tibetem jste vedle jako jedle...

To, že vazalové amerických teroristů v západní Evropě tančí, jak jim krysař v Bílem domě píská, není pro mně argument.

A čtverylka, kterou tančí USA se svými vazaly na Ukrajině, kde si platí fašistické vrahy je jistě podle Vás v pořádku.

Kdyby ale postavilo Rusko vojenskou základnu v Brazilii, asi byste z toho dostal psotník a ten terorista a tlučhuba z Bílého domu zarděnky...