MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

ptáček

#8217 Re:

2014-11-08 12:44

#184: -  

 Není zázrakem to, když jdou lidé ke svobodným volbám a  odevzdají demokraticky svůj hlas tomu kandidátovi, který je jim nejbližší. Přes obrovskou reklamní kampan veřejnoprávní televize pro počůránka a nevraživou, zostouzející a urážlivou kampaň proti Ing. Zemanovi, vybrali slušní lidé za presidenta pana Zemana.

Solí země nejsou zdrogovaní vágusové, verbální prostituti a kavárenští povaleči z kavárny Slavie, různí parazité, ale slušní lidé,  kteří pro tuto republiku pracují, vytvářejí hodnoty a mají jiné starosti než Ti, co dští oheň a síru na pana presidenta.

Ten debakl z první přímé volby presidenta zkrátka nerozdýchali...

A ten vulgární, dobytčí slovník - ten je jim přeci bytostně vlastní... 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8224 Re: Re:

2014-11-08 12:53:39

#8217: ptáček - Re:  

 Bingo. Jen to trochu obrátím a nepoužiji klišé pro IV cenovou. "Solí země nejsou zdrogovaní vágusové, verbální prostituti a  povaleči, různí parazité" - nevím, ale vše, co jste vyjmenoval, mi sedí na Zemana. Ještě bych doplnil manipulátoři, hrající na primitivní nacionalismus ... 

Roman Skácel

#8229 Re: Re:

2014-11-08 13:04:14

#8217: ptáček - Re:  

 Když už jsme u slovníků, kdy naposledy jste slyšel sprostě mluvit v médiích prezidenta, nebo jiného ústavního činitele předtím, než se v Lánech rozpovídal pan Zeman? Klidně můžete i do zahraničí, ale Slotu, Mečiara ani Žirinovského sem raději nenoste, tato společnost by našemu panu prezidentovi asi milá nebyla, přestože do ní už začíná patřit.

Hájíte ho a považujete se patrně za slušného člověka, žádného váguse, prostituta, nebo povaleče, to jsou jiní a Vy to můžete jistě dokázat...

Vyhrát volby z pozice sociální demokracie je v naší zemi brnkačka, problém je pak ale vědět, co si se získanou ústavní funkcí počít.

No a tady začínají veškeré potíže, které se jen stupňují a nezmizí, dokud bude prezidentem pan Zeman, protože on opravdu neví, jak to má dělat, tak to prakticky nedělá a své povinnosti odkládá, nebo předává raději jiným.

 


Nepřihlášený uživatel

#8285 Re: Re:

2014-11-08 16:15:54

#8217: ptáček - Re:  

 pěkně jste to napsal, i když v menšině, ale přece jen jsou tu ještě moudří lidé, z těch druhých i nic nedělejte, oni nezmoudří ani v desátém životě a také by museli uznat, že se mýlili, byli jen nástrojem a to neudělají a museli by také pátrat po pravdě, jak to ve skutečnosti je, k jaké katastrofie nás tento systém vede, využívat víc než  jeden mozkový závit ale právě takové ti řvouní a manipulátoří potřebují.