Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

JK

#363 :-)

2014-11-07 22:06

Ve srovnání s podpisovou akcí pro odstoupení ,,trošku" zaostáváváte...   :-) Aspoň je vidět, že v tomto státě je víc normálních lidí, než těch zjevně mimoňů, co podporují tu ožralou kreaturu s ,, virózou" co si říká prezident.

Odpovědi

Demograt

#364 Re: :-)

2014-11-07 22:19:55

#363: JK - :-) 

 Zkuste se na to podívat z jiného úhlu pohledu. Příznivci Miloše Zemana nechtějí nikoho odvolávat, proto nepociťují potřebu uvádět své jméno do nějakých pochybných online petic, nebo si uvědomují, že žádná takováto petice nemá smysl, na rozdíl od těch, kteří si myslí, že online peticí něčeho dosáhnou. Vy tento úhel pohledu samozřejmě nepřipustíte, protože byste jako příznivec K. S. opět prohrál.

Když srovnám úsilí těch, kteří si vyjadřují v petici pro odstoupení a příznivců Zemana, tak dostáváte těžce na zadek, protože Zeman sedí na Hradě, a sedět tam nadále bude, kdežto K. S. bude stále jen řadovým poslancem, i kdybyste získali hlasů pět miliónů.


Nepřihlášený uživatel

#365 Re: :-)

2014-11-07 22:22:16

#363: JK - :-) 

Z výsledků voleb je vidět, že v této zemi je znatelně víc normálních lidí, než mimoňů, co volili zaostalé pologramotné individuum s failovým čírem. A ani vzteklý řev běsnící pražské kavárny, zmanipulované pubertální mládeže z Facebooku a jiných lehkoživků žijících z peněz druhých na tom nic nezmění. :-)))