MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7914 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 20:19

#7901: - Re: Re: Re: Re:  

O demokratických principech nepochybuji. I když jsem Zemana nevolil i přesto je mým prezidentem. Ale pokud je z ústavy neodvolatelný, (V ústavě je definováno za co může skončit) o to více podporuji tuto petici, aby se to změnilo demokratickým způsobem.

Reakce na ty proruské propagandysty a vlastně i věštitele z křišťálových koulí: Jsem Čech, nějaká USA mi je u ...(nebudu se inspirovat Prezidentem). Ale ruské záměry jsou zcela jasné. Nebyla to USA ale právě Rusko kdo Anektoval Krym, tak se to nesnažte okecat prozíravostí.

Odpovědi

Demograt

#7918 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 20:26:15

#7914: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Podporujete petici, která nemá žádnou váhu, za prvé není možné takto prezidenta odvolat, za druhé petice nemá náležitosti, které mít má, za třetí se může v online petici "podepsat" jeden člověk třeba tisíckrát, za čtvrté nejde o demokratickou cestu, protože zpochybňujete výsledky demokratických voleb a snažíte se je dodatečně změnit. Hlasovat proti Zemanovi, nebo pro jeho protikandidáta, jste mohl, ve volbách. Pokud jste tak neučinil, nebo učinil, ale nebylo to nic platné, musíte, ano musíte, volbu většiny respektovat. Jinak nejste demokrat.

Místo této petice by spíše byla na místě petice, skutečná, adresovaná poslancům a senátorům, aby příslušnou pasáž v Ústavě změnili, a prezident byl odvolatelný i pro jiné důvody, než jen ty, které jsou v ní již uvedené. Jestli si ale někdo myslí, že těmi důvody někdy bude pár sporstých slov, tak bude nejspíš velmi zklamán, na to poslanci a senátoři nikdy nepřistoupí.


Nepřihlášený uživatel

#7922 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 20:28:39

#7914: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 když se tak pořád navážíte do USA, co myslíte, kdo se zastal Kurdů v Kobani? Rusko? A jestli si myslíte, že to dělá USA kvůli zisku, tak se koukněte, kolik na to vynakládá peněz - na tom rozhodně nevydělá.

Nejdřív si zkuste udělat trochu širší rozhled a potom odsuzujte. (Neříkám, že vše, co dělá USA je správné, ale rozhodně toho pozitivního dělá mnohonásobně víc než Rusko)