Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Demograt

#301 Zemonovy sprosťárny upozornily na velmi vážný problém

2014-11-07 15:20

Položme si tři jednoduché otázky a odpovězme si na ně.

Mluvil prezident Zeman sprostě, použil vulgárních výrazů? Ano, to je nezpochybnitelný fakt, přiznává to i on sám. Proto zde není na místě další diskuze.

Bylo od prezidenta vhodné, aby se takto vyjadřoval, bez ohledu na to, že tím chtěl, dle jeho slov, rozpoutat diskuzi? Zde už záleží na úhlu pohledu, nicméně se asi všichni shodneme na tom, že by bylo lepší, kdyby prezident ČR nepoužíval velmi hrubé výrazy.

A otázka třetí. Je v pořádku to, co se nyní ohledně těchto výroků, děje? Je v pořádku to, že skupina lidí, která se zřejmě nedokázala smířit s porážkou svého miláčka v prezidentských volbách, se snaží pomocí neplatné online petice sesadit prezidenta, i když na to nemají právo? Je v pořádku, že tito lidé nerespektují výsledky demokratických voleb, že neznají jako občané ČR Ústavu České republiky, a pokud ji znají, tak ji nerespektují? Na to ať si každý odpoví sám. Za sebe prohlašuji, že to podle mého názoru v pořádku není, že to považuji za možné ohrožení demokracie v budoucnu, a že něco takového považuji za nebezpečí pro naši zemi milionkrát větší, než třeba sto ku.d z úst prezidenta ČR v přímém přenosu na televizní obrazovce.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#321 Re: Zemonovy sprosťárny upozornily na velmi vážný problém

2014-11-07 16:20:01

#301: Demograt - Zemonovy sprosťárny upozornily na velmi vážný problém 

 V Ústavě rovněž není, že by ústavní činitel neměl být na veřejnosti např. opilý nebo nahý. Podle Vás by tedy opilý a nahý Zeman byl podle ústavy OK.