MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

SPÁSA

#7397 PROČ ZEMAN

2014-11-07 11:28

 Jsem podnikatel 40 let.  A volil jsem Zemana, protože slíbil, že Nečasova vláda, KTERÁ ANI NEUMĚLA NASTAVIT DANĚ,  skončí. A to splnil.

VLÁDA, KTERÉ VRCHOLNÝ PŘEDSTAVITEL KALOUSEK TVRDIL, ŽE SE NÁM KRIZE VYHNE.

VLÁDA, KTERÁ SUVERÉNĚ NASEKALA NEJVĚTŠÍ DLUHY VIZ CCA 200 MILARDOVÉ SCHODKY KALOUSKA.

VLÁDA, JEJÍŽ PŘEDSTAVITELÉ MILOVALI PORCOVÁNÍ MEDVĚDA A PŘÍLEPKY KE TVORBĚ ZKORUMPOVANÝCH ZÁKONŮ.

VLÁDA, KTERÁ NEUDĚLALA ŽÁDNÉ OPATŘENÍ K NASTARTOVÁNÍ EKONOMIKY NAOPAK JI ZAŘÍZLA.

VLÁDA, KTERÁ POSRALA (SLUŠNĚ SE TO ŘÍCT NEDÁ)  EURODOTACE.

 

VLÁDA, KTERÁ  VZALA VŠEM SOCIÁLNĚ SLABÝM A ZVLÁŠTĚ SI NEVÁŽILA POSTIŽENÝCH SPOLUOBČANŮ.

VLÁDA,  ČÁSTEČNĚ BEZ MANDÁTU,KTERÁ BYLA POSTAVENA NA OBSKURNÍ STRANĚ PŘEBĚHLÍKŮ LIDEM.

VLÁDA, JEŽ SE ZMÍTALA V KŘEČI A CHAOSU TRAFIKANTŮ ODS.

VLÁDA, JIŽ ŘÍDILA DOMINA ZE SÁMOŠKY.

 

KDYBY BYL PREZIDENTEM SCHWARZENBERG TAK TO VŠE POKRAČUJE.

 

tO JE PŘIPOMENUTÍ PRO NAPROSTO HLOUPOUČKÉ  BLBOUČKÉ A MOŽNÁ HLOUPĚ VYČÚRAŇOUČKÉ VOLIČE SCHWARZENBERGA ALIAS TADY VOLÍME KARLA.

VŽDYCKY MĚ ZARAZÍ, ARGUMENT NĚKTERÝCH PODNIKATELSKÝCH PARTNERŮ, KTEŘÍ VOLÍ ODS NEBO TOP 09...MÁŠ SE ŚPATNĚ ? NEMÁŠ, TAK PROČ VOLÍŠ ZEMANA ? 

A JÁ SE JÍM SNAŽÍM VYSVĚTLIT, JELIKOŽ JSEM ŽIL DLOUHO VE SKANDINÁVII, ŽE SPOLEČNOST SE MÁ TAK DOBŘE, JAKO JEJÍ NEJSLABŠÍ ČLEN... NEMŮŽU VOLIT NĚKOHO KOHO PODPORUUJE GAUNER BAKALA, KTERÝ PODVEDL DESETISÍCE LIDÍ NA OSTRAVSKU.

MNĚ ZÁLEŽÍ NA TĚLESNĚ POSTIŽENÝCH, BEZDOMOVCÍCH KTEŘÍ SE DO TOHO DOSTALI NE SVOU VINOU A POTŘEBUJÍ POMOCT, NAROZDÍL OD TOP09 A ODS.

 

KDYBY BYL PREZIDENTEM SCHWARZENBERG TAK  VŠE ZLÉ, CHOROBNÉ UVAŽOVÁNÍ POKRAČUJE !!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7400 Re: PROČ ZEMAN

2014-11-07 11:29:37

#7397: SPÁSA - PROČ ZEMAN 

 dobře napsané, souhlas 

kdemohkrad

#7403 Re: PROČ ZEMAN

2014-11-07 11:30:47

#7397: SPÁSA - PROČ ZEMAN 

Velmi dobře jste to napsal. 

karel trautenberg

#7407 Re: PROČ ZEMAN

2014-11-07 11:33:40

#7397: SPÁSA - PROČ ZEMAN 

 Je to řada argumentů, ale hlavní je ten - že za Šwancerberga by to byl skok do tmy. Ztratili by jsme veškerou suverenitu, které už máme jen tak 1%.

Další problém je ten, že polovina "šišlů" je z řad flákačů, umělců, filozofů a hlavně studentíčků rozených po r. 89...


Nepřihlášený uživatel

#7418 Re: PROČ ZEMAN

2014-11-07 11:39:01

#7397: SPÁSA - PROČ ZEMAN 

 Naprostý 100% souhlas.Dobře jste to napsal,ale těm tlučhubám je to beztak jedno!

Roman Skácel

#7531 Re: PROČ ZEMAN

2014-11-07 12:39:55

#7397: SPÁSA - PROČ ZEMAN 

 Zbytečný elaborát o tom, co by bylo kdyby bylo, když zde řešíme, co skutečně je a jak to je nebezpečné pro další vývoj v naší zemi i okolním světě.

O spoustě toho, co výše píšete by se dalo polemizovat, ale nic bychom stejně nevyřešili, celé se to míjí poněkud s tématem tohoto fóra.

Váš příspěvek neříká a ani nemůže nic o přínosu pana Zemana, co prezidenta, protože ten prostě není a nebude, v budoucnu můžeme stále očekávat, že pan Zeman postoupí ještě dál za hranice všeobecně akceptovatelného, pokud mu projde to, jak se vyjadřuje a co sděluje světu i nám v naší zemi.

Ještě hodně let poté, co se tato podivná osobnost odporoučí zpět na Vysočinu, zde zůstane pachuť jeho činů a výroků, stejně, jako tomu bylo za jeho vlády, kdy položil s Klausem dokonalé základy politického mafiánství a klientelismu v této zemi v době "Smluvní opozice". Ty mafie dodnes existují a rozbít je nebude v dohledné době možné, protože jsou už příliš bohaté, dávno již propojené nadnárodně a tedy i mocnější, než možnosti policie a soudnictví v naší zemi.

Hájit ho mohou jen lidé, kteří z jeho "kulturností" politickou i lidskou souhlasí a hájit ho mohou jen tak, že budou vypisovat domnělé i skutečné chyby jiných, tedy budou vytloukat jeden klín jiným.

Lidé, kteří tuto petici vyhlásili se domnívají, že řešením by bylo, kdyby byl pan Zenam zastaven a já se domnívám, že by to řešení bylo, kdyby bylo realizovatelné, jakože není. Pan Zeman není (zatím) vlastizrádcem, ani neporušil ústavnost této země, jinak ale už porušil úplně vše, co se na postu prezidenta porušit dá. 

Selhal už nejednou ve funkci prezidenta významně politicky i lidsky, rozděluje tuto zemi na dva nesmiřitelné tábory (stačí se zde jen rozhlédnout), není prezidentem ani pro 3M lidí, ne tak pro dolních 10M, jak sliboval být, boj s xenofóbií (např. sexuální menšiny) nevede, nýbrž je jeho aktivním zdrojem, kam se hne za hranice, tam svými výroky doslova špiní skutečnost, že jsme jinak tradičně demokratická země, uznávající nějaké principy spojené s lidskými právy, především s právem lidí na svobodu a též respektující mezinárodní právo.

Těžko je hájit něco neobhajitelného, tomu rozumím, ovšem nemožné je hájit to tak, že napíšeme, že by bylo jistě hůř, kdyby...