MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7381

2014-11-07 11:16

 Poslechli jste si vůbec někdo celé Hovory z Lán ? Jakou v nich má p. Zeman pravdu nebo jenom řičíte nad sprostými slovy, které navíc kromě jednoho jsou odrazem jiných ?

Kolik je tady pokrytců, kteří denně sprostě láteří, a tady chtějí kamenovat ?

Sám Zeman řekl, že normálně sprostě nemluví, ale tady už musel společnosti a politikům nastavit zrcadlo.

Nebo ocenění skupiny Pussy Riot. Oceněna Cenou Václava Havla. To jako za ty satanistické protesty, za orgie v muzeu nebo za kuře ve vagíně ?

Koho chcete místo Zemana ? Toho člověka, co zaprodal naši zem, v každé větě sprostý výraz a tahal se s nějakou lehčí děvou ?

Nebo nějakou loutku, která tam bude jenom na parádu ?

Je drsná doba, takže na hrubé pytle, hrubé záplaty.

Lidé myslete a nepapouškujte, co vám předloží média nebo naše vlády a poslanci. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7393 Re:

2014-11-07 11:24:59

#7381: -  

 Ano, slyšel jsem celý pořad, na hulvátsví té osoby jsem už rezignoval ale nechci skončit v područí putinovského fašistického ruska kam se nás tato osoba snaží směrovat.

Roman Skácel

#7474 Re:

2014-11-07 12:06:18

#7381: -  

 Slyšeli jsme nejn ten pořad, ale především výroky o Tibetu v Číně, z nichž mrazí, výroky o tom, co se podle pana Zemana děje na východní Ukrajině, což musí děsit každého trochu soudného člověka u nás, slyšeli jsme xenofóbní názory a postoje pana Zemana ke konkrétním skupinám lidí (homosekxuální menšiny, profesoři-neprofesoři), když si boj proti rasismu a xenofobii dal dokonce do programu, slyšeli jsme jak nezasahuje do politiky a neschází se s Hašky a jim podobnými se snahou destabilizovat ČSSD, slyšeli jsme toho hodně, viděli jsme koho vyznamenává státními řády a cítili přitom, že popírá sám sebe, když medaili dává W. Churchillovi, jako i ruské disidentce, přičemž už poněkud k lidským právům, především tomu na svobodu nemá s ohledem na své výroky v Číně zase tak blízko. 

A taky viděli.

A ještě jistě uvidíme a uslyšíme, až nám z toho bude zle, protože zbavit se ho nebude možné, jeho semele až Boží mlýn...

Naši vnuci se o něm budou jednou učit, jako o prezidentovi ze všeho nejvíce podobnému svými názory a vystupování, ...Klementu Gottwaldovi...