Pozměnění přepravních podmínek DPO

Quoted post

Achjo

#27 Vazne?

2014-11-07 09:53

Tady se zas pri zakladani nekdo nudil. V prepravnich podminkach je to uz nekolik let a nikdy jsem nevidel, aby ridic(ka) nekoho takoveho z prepravy vyloucil. A maminka-vozickarka s kocarkem me dostala nejvic, protoze takovy pripad je velmi casty. Jezdi i 4 kocarky v jednom voze (tram, a-bus). Nereste hovadiny a zacnete delat neco smysluplneho.

Odpovědi

Kateřina Ulmanová
Autor této petice

#33 Re: Vazne?

2014-11-07 10:40:04

#27: Achjo - Vazne? 

 A to, že není maminka vozíčkářka častá zanemná že na ni nebude brán ohled, jednu dobu se mnou jezdila každý den maminka na vozíčku - elektrickém a před sebou měla kočárek.
Ano několikrát jsem zažila situaci, že byla maminka z vozu vykázaná protože už se nacházel ve voze jiný kočárek.
Dělám smysluplných věcí dost a tato se zařadí mezi další smysluplné. Navíc petice vznikla, až po několika dnech kdy se na FB vytvořila událost, skupina a podobné věci. Já se s případem setkala včera a rozhodla jsem se ty to skupiny sloučit a udělat něco, co by mohlo mít váhu. Mrzí mě, že to odnáší řidiči, kteří za vzniklou situaci vlastně ani nemůžou a chtějí se jen vyhnout problémům s vedením DPO.

Achne

#34 Re: Vazne?

2014-11-07 10:42:11

#27: Achjo - Vazne? 

 Vážně........já už mám děti dospělé, sama jsem kdysi byla takto z tramvaje s kočárkem vykázána a v součanosti jsem takovéto situace byla svědkem. Většina řidičů a řidiček má rozum a na tuto "debilní" klauzuli v PP kašle, ale bohužel se najdou i takoví, kteří se jí řídí a to do puntíku :-(. Je to zase jen o lidech..............Proto by tento bod měl z PP skutečně zmizet, aby se podobné situace nemohly opakovat. Myslím, že nikdo netvrdí, že tento jev je na denním pořádku, ale skutečně se občas objeví a pro dotyčnou osobu s kočárkem (či vozíčkáže) je to skutečně velmi nepříjemná situace. Proto souhlasím a podepisuji. I kdyby se to stávalo 1 x za měsíc, přijde mi to nepřístojné, ponižující a nesmyslné.