MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Démon Becherovky

#7210 the prostitutes and the presstitutes :-)

2014-11-07 09:31

Martin Přikryl, jeho "prostitutky" (lidově "kurvy") a nezahálející rozvraceči národní soudržnosti a státní svébytnosti, "the presstitutes" (čti prestitutky), dominující domácí sdělovací prostředky se spřáhli do holportu, aby udělili červenou kartu, za urážku jejich nečestného stavu, patrně protože sprosťárna je výsadou ulice a hlava státu by tuto špínu neměla tahat na povrch, mezi slušné lidi. Otázkou je, kolik slušných lidí v této zemi ještě zůstalo. Rozhodně to nejsou tyto potrefené husy, které se ozývají nejhlasitěji: sprostá pražská kavárna, které emblémem byl ožrala Havel a exhibicionista ožrala Magor Jirous, a jejich pohrobci, kteří se nyní předvádějí kdo je větší křikloun a kdo si více zaslouží americké dotace z rukou nového velvyslance Schapira na destabilizaci našeho politického režimu - podvodník a udavač ožrala Halík, "kokot" a předsedající člen "klubu kokotů" ožrala Kalousek a sprostý, neurvalý levoboček degenerované pobělohorské šlechty, narkoleptik a ožrala Schwarzenberg a nevyléčený alkoholik, tedy ožrala Vondra. Zloději opět křičí "chyťte zloděje"! Veřejné odhalení skutečností českého zákonodárství, nebo účelového lidskoprávařství patrně dekadentní "pražskou kavárnu" bolelo. Jen tak dál! Bravo, pane prezidente!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7243 Re: the prostitutes and the presstitutes :-)

2014-11-07 09:45:21

#7210: Démon Becherovky - the prostitutes and the presstitutes :-) 

 Co to meleš ty prázdná makovice o destabilizaci , když toho mylouše , lháře a sprosťáka odsoudili jak Sobotka  tak Babiš a dokonce i tvoji bolševický soukmenovci - tak si laskavě vyndej hlavu z p.r.d.e.l.e

kdfemohkrad

#7368 Re: the prostitutes and the presstitutes :-)

2014-11-07 11:04:38

#7210: Démon Becherovky - the prostitutes and the presstitutes :-) 

 napsal jste to perfektne... ten zběsilý kvikot potrefených podsviňčat, která s o Vás chtějí otírat svůj zavšivený prasečí čenich... to je jejich běžný  folklor s rukopisem pana knížete, Kocába, Bursíka a Kalouska...  

Karel Moravec

#7379 Re: the prostitutes and the presstitutes :-)

2014-11-07 11:15:57

#7210: Démon Becherovky - the prostitutes and the presstitutes :-) 

 Já pořád nechápu, jak může nikdo tleskat tomu,že prezident používá takováto slova v přímém přenosu v pravé poledne. Už  jsem to psal, ale říkám to znovu. Co uděláte až vám doma Vaše dítě řekne kurvo což je podle Vás v pořádku když to říká prezident. Jsem moc zvědav jak ho pohladíte pohlavičce, řeknete mu žemoc šikovný a dáte mu čokoládu?

Spousta lidí mluví sporstě, sposta lidí se nikdy opije a já nejsem vyjímkou, ale je celkem dost velký rozdíl kdo, kdy a kde je použije.