MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7165 Re:

2014-11-07 08:59

#7138: -  

 Ano USA obchodují s Čínou jakožto velká část světa. To ovšem ještě neznamená ,že souhlasí s tím co se v Číně děje. Narozdíl od našich státních představitelů viz výňatek z jiné petice. : 

Během své návštěvy Čínské lidové republiky v dubnu 2014 podepsal ministr zahraničí České republiky, pan Lubomír Zaorálek, prohlášení, v němž se praví, že "Česká strana respektuje suverenitu a územní celistvost Čínské lidové republiky, je si plně vědoma důležitosti a citlivosti otázky Tibetu, znovu potvrdila dodržování své politiky jedné Číny i to, že Tibet je neoddělitelnou součástí čínského území. Česká republika v této souvislosti nepodporuje samostatnost Tibetu v jakékoliv formě."

Dále pak ministr Zaorálek dodal: "Za českou stranu mohu ujistit svého partnera, že naše stanovisko je jednoznačné a nehodláme nijak čínskou stranu v budoucnosti překvapovat, co se týče otázek Tibetu."

Tímto svým projevem dle našeho názoru demonstroval ministr Zaorálek nezájem o porušování lidských a národních práv v Čínské lidové republice, a vyjádřil podporu stávajícímu neuspokojivému stavu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7180 Re: Re:

2014-11-07 09:13:49

#7165: - Re:  

 Zaanálek patří k vám...ke Kocábovi a další multikulti lůze, co tu kvičí, máš to pomotané..zeptej se Kalouska  :-))))

Zuzička

#7230 Re: Re:

2014-11-07 09:40:45

#7165: - Re:  

 Za prohlášení o Tibetu našimi vládními činiteli se nejenom stydím, ale nedá mi to spát. Považuji to za naprosto zbabělé a cítím to jako nesmírnou bezostyšnost, kterou jsme jako země vuči jiné zemi a to Tibetu, předvedli. Ať byl důvod jakýkoliv (zde samozřejmě hlavně ekonomický) tohle je prostě přes čáru. Existují přece postoje kterých se musíme držet. Nemyslím, že by si čínští podnikatelé nanašli cestu do ČR, pokud to pro ně bude ekonomicky výhodné, jen proto, že Česká Republika nemá podepsané prohlášení o Tibetu.

Snad nenastene jednou den, kdy se světové velmoci rozhodnou, že nás přicvaknout zpět k Rusku, protože je to pro ně prostě výhodné, protože  Rusko si to přeje a protože všechny země západní Evropy podepsali "prohlášení" za přísliby ekonomických výhod!

Prezident, který toto za své vlády připustí, není pro mě prezidentem, není pro mě ani dobrým člověkem, není pro mě ničím.