MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6157 Re: Re: Re: Re:

2014-11-06 15:40

#6030: Baba - Re: Re: Re:  

Děkuji za vysvětlení, ale já tím chtěl naznačit, že slova mohou mít širší význam (a zvláš't v angličtině). Nemyslím si, že překlad zvolený panem prezidentem byl nejvýstižnější, a hlavně se obávám, že schválně zvolil (do odpoledního nedělního tradičního vysílání) ten nejhorší. A to sám řekl, že měl vše pečlivě připraveno.

Já osobně jsem pana Zemana nevolil, ale po jeho zvolení jsem doufal, že to snad nebude tak hrozné. Bohužel teď to vidím jinak.

Pokud se vrátím k názvu zmíněné skupiny, na wikipedii lze najít něco o její činnosti. Myslím, že je dobré si to pročíst, když už je o tom řeč. Může to pozměnit názor na ni.

Odpovědi

Baba

#6252 Wikipedie

2014-11-06 16:06:52

#6157: - Re: Re: Re: Re:  

 není vševědoucí ani překlad slov není jednoznačný. Kdo vidí jen to, co chce vidět snadno podléhá . Nejsem na ničí straně , beru za fakt to, co je jasné. Ten říká hovno, druhý kunda a přesto je mezi nimi rozdíl? Jaký? Podle mne žádný . O tom to celé je. Zloděj křičí, chyťte zloděje a jít celému problému na kloub, to už dnes udělá málokdo, protože prezident je holt hulvát , ostatní jsou beránci . Zastávám názor, že na věci je třeba pohlížet ze všech stran, což bohužel media nedělají , předkládají nám jednostranné vidění čím dál víc . Děkuji, už nechci.