MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6149 Re: Re:

2014-11-06 15:39

#495: - Re:  

 Co víte o strukturách EU, jak vznikají, co mají na starosta a na základě jakých dokumetnů jednají? Vy nejspíš ani netušíte, že v Evropské radě zasedají premiéři (někdy prezidenti, pokud mají výkonnou moc) národních vlád, v Radách ministrů zasedají ministři národních vlád a právě tyto dvě instituce rozhodují o tom, co se bude v EU dít. EP jako přímo volený orgán každé jednání sleduje a schvaluje. To je demokracie, ne ubohost komunisty Miloše Zemana s hlavou kdesi u Putina. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7917 Re: Re: Re:

2014-11-07 20:22:30

#6149: - Re: Re:  

  Vy opravdu nevidíte, že usa spolu s eu nás zotročují?? Bohužel, než to takoví lidé pochopí bude přílíš pozdě a nejhorší že následky té blbosti poneseme všichní.

A žil vy jste za komunistů? Já ano, tak že mohu porovnat a ať se vám to líbí nebo ne byl to spravedlivý řád a dnes je to dobré pouze pro zloděje. Já jako nestranník, jsem kolikrát obdržela pomoc od strany, a kde se dnes pracovník může dovolat pomoci, naší předkové se budou v hrobech obracet, kolik obětí i životů to stálo vybojovat práva pro obyčejného člověka, 8-hodinovou prac. dobu a pod. a lidé si to sami zkazili a strčili hlavy do jařma.


Nepřihlášený uživatel

#7928 Re: Re: Re:

2014-11-07 20:35:56

#6149: - Re: Re:  

 

vždyť president zachrańuje naší ekonomiku zatímco takoví troubové řeší pár slov a myslí si, že dělají dějiny!

A příště se nevyjadřuj k něčemu o čem nemáš páru! Víš ty jak to doopravdy je z ukrainou a kdo na podvrat zaplatil 5 miliard dolarů a kdo potřebuje zdroje, kdo zbombardoval víc než 40 zemí od skončení 2 svět. války, kolik lidí muselo zemřít, kdo učí své vojáky skandovat- chci někoho zabít- kdo okupuje 150 zemí světa a jaká zvěrstva tam jejich vojska provádějí? Rusko to ale není!! Tak buď se dovzdělej, anebo netlachej blbosti, anebo jsi potom proamerický dacan, zaprodanec vlastního národa, nebo také členém zmanipulivaného stáda!

 

A Putinoví můžeme být vděční, že tolik provokaci ustál, jinak bychom už tu měli válku, po níž usa tolik baži, stejně jako po zdrojích cizích zemí jako po záchraně z hospodářského srabu, k němuž se úspěšně dopracovalo,  a to je podle vás naše záchrana lézt američanům do zadku až vám bude téct hnědka. a víte, že eu už bylo naplánované na bilderbergu v r 1945? jako cesta k novému světovému řádu s programem zotročení lidí. A to vy a mnozí ve své nevědomosti chtějí.


Nepřihlášený uživatel

#7943 Re: Re: Re:

2014-11-07 20:58:59

#6149: - Re: Re:  

 když je někdo moudřejší a chce pro naší zemi dobře tak je hned komunista, a co konkrétně bylo pro vás špatné, hodne tolika nenávisti, každy měl prácí, domov, republika vzkvétala, a ted jsme na mizině máme mnohabilionové dluhy, mnozí bez domova a ještě ve své blbosti schvalujete sankce, ktré v konečném efektu poškodí nás, a že presisent chce zachranit trhy a  naší ekonomiku, což lze pouze na východě tak je hned komunista, protože je chytřejší a proziravější, což  ta štvačská chátra nemůže strávit a potřebuje neinformované lidi, k dosažení svých cílů.

Zasílam vám informační link, to si opravdu poslechněte:

http://www.mojevideo.sk/video/f6b5/ekonomicky_vrah.html

 


Nepřihlášený uživatel

#119707 Re: Re: Re:

2017-11-26 11:37:30

#6149: - Re: Re:  

Nějaký idiot sem tapetuje 3 roky pořád ty samé debility. Jak se jmenuje tahle ošklivá nemoc? :-)))