MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Říman

#5950 Re: Re:

2014-11-06 14:28

#1056: - Re:  

 Když jsem byl (bez viny) zavřen v komunistickém státě-koncentráku, tak to také nebyl "můj" stát, i když si tento "stát" na mne dělal, jako na svého poddaného, nárok a měl jsem jeho "občanský průkaz". Podobně tento sprostý zjev a politický škůdce národa a státu mým prezidentem není, ať Ústava píše, co chce (nebo spíše píše to, co chtěl starý komunista Jičínský a další tvůrci této Ústavy). Je to tento "prezident", který podle mne jednoznačně i tuto Ústavu svými činy porušuje (stejně jako škodí vnitropoliticky i zahraničněpoliticky - až na hraně vlastizrady - státu a jeho občanům) a proto nemá nejmenší právo se na ni odvolávat. Já si jsem vědom své důstojnosti a své úrovně a proto sprostého hulváta s kolaborantskými sklony za "svého" prezidenta považovat nemohu, to bych se sám snižoval na jeho úroveň. Promitivem a také hulvátem je naopak ten, kdo něco takového uznává nebo dokonce vzývá.

Odpovědi

Kamča

#11813 Re: Re: Re:

2014-11-15 15:44:08

#5950: Říman - Re: Re:  

 Doufám, že tvá přezdívka (nepředpokládám, že je to tvé příjmení) není pouze krycí název jednoho etnika. To je taky vždy a všude bez viny.

Ale k věci: Miloš Zeman není možná žádná (mediální) hvězda, ale vyloženě jsi podlehl tlaku současného mediálního mainstreamu.  To, že české novináře nemá rád, víme všichni. A proto ta současná hysterie. 

Doufám, že takto plamenně jsi vyjádřil svůj názor i na předchozí dva polistopadové prezidenty. Nebo snad Pravdoláskař  svými rozhodnutími v 90. letech nepoškodil naši ekonomiku (proto ho Slováci tak milovali) , svým souhlasem a obhajobou humanitárního bombardování nepoškodil naši pověst ve světě? Už jeho zvolení byla jedna velká kolaborace (pardon - ono to vlastně bylo jen pokračování předlistopadové spolupráce a jak se říká - něco za něco). A co jeho milosti a vyznamenání kamarádíčkům?

A co pan profesor a jeho kauza světově proslulé chilské propisky?  To, že si z nás Čechů, dělal srandu celý svět, ti nevadilo? A co jeho báječné odměny taky kamarádům na odchodnou? A největší zločin - amnestie - pro největší hospodářské tuneláře. Asi ti to nevadilo. 

Tak tleskej, jen tak dál a volej po odvolání prezidenta, protože za pár let, až si třeba zvolíte toho svýho Karla, tak budete vy všichni pomatení příznivci, až se probudíte, tleskat znovu. Ale sami sebe přes hubu.

Antiříman

#19280 Re: Re: Re:

2014-11-28 16:43:13

#5950: Říman - Re: Re:  

 A kam tě zavřeli, troubo ?