MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Pussy kurvy

#4977 Pussy, TGM

2014-11-06 06:48

Preklad do slovenčiny: http://slovnik.azet.sk/preklad/ anglicko-slovensky/?q=pussy
pussy     →     mačička
 →     súlož
 →     hnisavý
 →     mačiatko
 →     piča (vulg.)

Google pri slove Pussy ukáže práve len tie kundy. Na anglickej wikipédii sa dočítate v akom význame je toto slovo používané od 18. storočia. Áno, ako kunda, piča.
 
Celá táto anitizemanovská akcia je trápna, hlavne že vás netrápi vulgárne anglické vyjadrovanie len preto, že väčšina z CZ/SK mu nerozumie. Povedať kurva je zlé, ale bitch, whore je už ok.
 
Neoboľševické kurvy ktoré nie len že znesväcovali pravoslávnu cirkev, hrobo urážali veriacich,  ale aj hroby padlých Sovietských vojakov. Odpad, lúza.

"4. Není pokračovatelem masarykovské tradice, i když se na ni často odvolává."

Toto by tatíček Masaryk dal strielať, ten neznášal boľševikov a ich kurvy. Ten tatíček Masaryk a jeho Duchcovská stávka, ktorú viedli boľševici.

Ste kokoti ak si myslíte že TGM by podporoval tie neomarxistické kurvy z pussy Riot.

"Zhruba ve dvě hodiny se vydal průvod, v jehož čele stál senátor KSČ Petr Stránský, směrem k centru Duchcova. V nastalé vypjaté situaci došlo k potyčce mezi předními řadami demonstrantů a četníky, kteří začali pálit do demonstrantů. Na zem padlo nejspíše devět dělníků, z nichž tři na místě zemřeli."

V prvej polovici 20.st sa boľševické kurvy ako pussy riots strieľali. Len treba ovládať dejiny 20. storočia, boľševické pokusy o štátne prevraty v západných krajinách a ako sa s takými Pussy riot kurvami nakladalo. Vlastne vy to viete, preto toľká nenávisť voči antiboľševikom, voči každému kto neobdivuje boľševické kurvy, ich pohŕdanie kresťanstvom, slobodou, slobodnými voľbami.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4980 Re: Pussy, TGM

2014-11-06 06:52:23

#4977: Pussy kurvy - Pussy, TGM 

 a vždyť to jsou komouši, co tu podepisují tu petici, neberou ohled na volby a být tu komunismus, tak právě tito "demokraté" mají všichni do jednoho rudou knížku...komouši zkurvení

Slovač-svoloč

#5064 Re: Pussy, TGM

2014-11-06 08:30:53

#4977: Pussy kurvy - Pussy, TGM 

 Drž hubu ty slovenský pako mizerný,plácáš tady nesmysly,seber se a vodpal na Slovač nebo spíš do Félvidéku. tato oblast byla nedílnou součástí Uher 1000 let a také by se tam měla vrátit, protože náš Ovarový Zemánek jelimánek podporuje nedílnost a jednotu starých říší.Obyvatelé horních Uher budou vděční za návrat do Staré matky-vlasti Uherské říše.