MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#4976 Re:

2014-11-06 06:46

#4974: -  

 může   :-))))

Pussy kurvy

#4977 Pussy, TGM

2014-11-06 06:48

Preklad do slovenčiny: http://slovnik.azet.sk/preklad/ anglicko-slovensky/?q=pussy
pussy     →     mačička
 →     súlož
 →     hnisavý
 →     mačiatko
 →     piča (vulg.)

Google pri slove Pussy ukáže práve len tie kundy. Na anglickej wikipédii sa dočítate v akom význame je toto slovo používané od 18. storočia. Áno, ako kunda, piča.
 
Celá táto anitizemanovská akcia je trápna, hlavne že vás netrápi vulgárne anglické vyjadrovanie len preto, že väčšina z CZ/SK mu nerozumie. Povedať kurva je zlé, ale bitch, whore je už ok.
 
Neoboľševické kurvy ktoré nie len že znesväcovali pravoslávnu cirkev, hrobo urážali veriacich,  ale aj hroby padlých Sovietských vojakov. Odpad, lúza.

"4. Není pokračovatelem masarykovské tradice, i když se na ni často odvolává."

Toto by tatíček Masaryk dal strielať, ten neznášal boľševikov a ich kurvy. Ten tatíček Masaryk a jeho Duchcovská stávka, ktorú viedli boľševici.

Ste kokoti ak si myslíte že TGM by podporoval tie neomarxistické kurvy z pussy Riot.

"Zhruba ve dvě hodiny se vydal průvod, v jehož čele stál senátor KSČ Petr Stránský, směrem k centru Duchcova. V nastalé vypjaté situaci došlo k potyčce mezi předními řadami demonstrantů a četníky, kteří začali pálit do demonstrantů. Na zem padlo nejspíše devět dělníků, z nichž tři na místě zemřeli."

V prvej polovici 20.st sa boľševické kurvy ako pussy riots strieľali. Len treba ovládať dejiny 20. storočia, boľševické pokusy o štátne prevraty v západných krajinách a ako sa s takými Pussy riot kurvami nakladalo. Vlastne vy to viete, preto toľká nenávisť voči antiboľševikom, voči každému kto neobdivuje boľševické kurvy, ich pohŕdanie kresťanstvom, slobodou, slobodnými voľbami.


Nepřihlášený uživatel

#4978

2014-11-06 06:48

Už není vyhnutí, skutečnost předčila všechna očekávání. A vidina ještě takové doby ve funkci? Ne, nepředstavitelné...

Nepřihlášený uživatel

#4979

2014-11-06 06:50

Je spravne,dát tomu ožralému nabobovi najevo,že to,jakou dělá po světě České republice ostudu,není všem občanům tohoto státu jedno.

Nepřihlášený uživatel

#4980 Re: Pussy, TGM

2014-11-06 06:52

#4977: Pussy kurvy - Pussy, TGM 

 a vždyť to jsou komouši, co tu podepisují tu petici, neberou ohled na volby a být tu komunismus, tak právě tito "demokraté" mají všichni do jednoho rudou knížku...komouši zkurvení


Nepřihlášený uživatel

#4981

2014-11-06 06:56

Myslím, že se za Zemana už stydí i ti, kteří ho volili, což jsem já nebyla!!! Shodou okolností včera vysíla ČT2 pořad o TGM se spoustou historických dokumentů, přednašel pan Mahler. Jak strašně klesla úroveň dnešního presidenta, který má Masaryka plnou nechutnou, umaštěnou hubu, mnou úplně otřáslo. Zeman není normální, propil rozum, pryč s ním. Je naší vlasti nebezpečný. Nazdar.

Nepřihlášený uživatel

#4982

2014-11-06 06:56

Stydím se za svého prezidenta a jsem hrdý na to, že jsem ho nevolil, ale příliš slušný abych se vysmíval "Já jsem vám to říkal....."

Nepřihlášený uživatel

#4983

2014-11-06 06:58

To není prezident, ale prasedent. On ani ta jeho rudá buňka na hradě nemají morálně co dělat. Bohužel byl zvolen lůzou, která ho i nyní podporuje.

Nepřihlášený uživatel

#4984 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-06 07:00

#11: - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Já lituji vás ubožáky, kteří by tam nejraději viděli Kníže slintalu, který neřekne jediné srozumitelné slovo. Miloš Zeman je na správném místě, jelikož celému světu aspoň ukazuje, jak 80% procent českého národa hovoří!


Nepřihlášený uživatel

#4985

2014-11-06 07:01

Miloše Zemana jsem kdysi s výhradami uznával, dnes se za svého, i když mnou nevoleného prezidenta Miloše Zemana, stydím
Pussy kurvy

#4986 Re: Re: Pussy, TGM

2014-11-06 07:01

#4980: - Re: Pussy, TGM 

 Veď to. Ja som rád že prezident ČR je Zeman a nie ten agent nazi Sudetských Nemcov, na ktorého majetkoch počas vojny pracovali nútene nasadení, ktorí potom končili v koncentráku.

My máme prezidenta, Kiska, ktorý na seba leje kýbel ľadovej vody a pri oslavách Dukelskej operácie kde zahynuli tisíce Sovietov, počas príhovoru Ruského zástupcu absolútne pohŕdavo, bez kúska rešpektu odišiel, aby dal najavo naše pohŕdanie miliónmi padlých na strane Sovietského zväzu. Toto bolo treba vešať.

Tupé hovädo pohŕdajúce desiatkami mil. padlých mladých ľudí proti nacizmu. Ale je Amerikánec, to nikto petície ani v denníkoch o tom. Kydať hnoj na mŕtvych Sovietov (Rusoc, Ukrajincov, všetkých z vtedajšieho ZSSR) je in.

 

Mimochodom, Putin je pokrstený praktizujúci právoslavny kresťan, jeho otec padol za vlasť v 2. sv. vojne (pri obrane Leningradu), celý život slúži svojej vlasti. Preto ho Západ vedení boľševikmi,  neznáša.

Tak ho podporuj, zejména když je vožralej

#4987 Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-06 07:04


Nepřihlášený uživatel

#4988

2014-11-06 07:07

Co se Vám nelíbí,prostě řekl nahlas to co si každý pouze myslí!!!Konečně někdo,kdo jen nepokyvuje a nesouhlasí s každým blábolem.To že v Parlamentu mluví jak dlaždiči - to Vám nevadí !

Pussy kurvy

#4989 Toto je ten pravý prezident - Záviďte Slovákom!

2014-11-06 07:08

Toto je ten správny prezident ambasády USA:

Na oslavách 70.výročia Karpatsko-Dukelskej operácie na Dukle a vo Svidníku došlo k škandálu, aký nemá žiadnu obdobu od čias socializmu.

Na tomto mieste na úvod boli zahrané štátne hymny česká, slovenská a poľská. Pri prejavoch ústavných činiteľov bola vzdaná úcta a poďakovanie všetkým padlým a aj preživším účastníkom československej armády, ale zo strany sovietskej armády boli uvedené (a aj to rozdielne) počty padlých sovietskych vojakov. Ani jeden z ústavných rečníkov nenašiel v sebe toľko úcty, aby poďakoval aspoň tým sovietskym vojakom, ktorý na tomto mieste zaplatili tým najcennejším – svojím životom!!!

Až záver osláv pri kladení vencov na cintoríne sovietskych vojakov vo Svidníku ukázal pravú tvar nášho súčasného prezidenta a aj hlavný motív, prečo pôvodné súsošie muselo byť vymenené!!! Potom čo konferencier oznámil, že na oslavách vystúpi s príhovorom aj predstaviteľ ruskej strany Andrej Šabanov, pán prezident Kiska sa postavil a demonštratívne odchádzal z nich – nepomohol ani piskot a nadávky na jeho adresu.

 

Toto je ten pravý prezident!

Haniť, znevažovať padlých vojakov proti nacizmu! Sláva Kiskovi, hanba Zemanovi!(Ja radšej Zemana, inteligentného, vzdelaného ako hlupáka a primitíva Kisku, vyvršovať sa na mŕtvych to dokáže len bezcharakterná sviňa.


Nepřihlášený uživatel

#4990 Re: Re: Re: Pussy, TGM

2014-11-06 07:09

#4986: Pussy kurvy - Re: Re: Pussy, TGM 

 jo, jo, že Putin není komunista, naopak, že se ho komunisté stále snaží sesadit je těmto vemenům zbytečné vysvětlovat...je vlastně pravda nezajímá, jim jde jen o peníze, korýtko, jim nakloněnou vládu...na pravdu serou...prostě jen prodejné kurvičky


Nepřihlášený uživatel

#4991 Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-06 07:11

#4987: Tak ho podporuj, zejména když je vožralej - Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 Každý má nárok na svůj názor a proč by i prezident ho nemohl říci nahlas.Kdo z Vás nenadával.když slyšel ty hovadiny co říká naše vláda.Prezident řekl co si myslí a popravdě i když jsem ho nevolila - souhlasím s ím co řekl


Nepřihlášený uživatel

#4992 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-06 07:14

#11: - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Realně žádná sprostá slova neexistují, je to jen výmysl některých lidí. Některá slova prostě nemusíme říkat latinsky...

 


Nepřihlášený uživatel

#4993

2014-11-06 07:15

Velice mne rozhořčilo Zemanovo chování v Číně. Krteček, který „dobil“ vesmír, byl sprostě zneužit v patolízalském vystoupení před čínskými oligarchy :-( . Zde při této servilitě, došlo k té největší a nejhorší sprostotě, pravděpodobně za celou naši existenci. Byla to pro mne ta pomyslná poslední kapka, s kterou pohár trpělivosti přetekl. Jeho další sprostoty mne nijak neudivily, protože se tak choval už při své kampani na prezidenta. Snad jen to, že už je bezostyšně a nezakrytě prezentuje do veřejnoprávního rozhlasu, ale to by si spíš měl uvědomit pan redaktor Pokorný a včas s prezentací tohoto individua přestat. Věřím, že čím méně prostoru se mu bude dávat v jakémkoli médiu, tím čistší bude vzduch v této republice. Ostatně se tento způsob ignorance velice osvědčil u obdobného výtečníka a klauna – vlastně Klause. Ten, jakmile pozbyl úřadu, který mu ostatně nikdy neměl být svěřen, zapadl v zapomnění a pouze občas se vzepne a přiotráví ovzduší svými názory na cokoli. Samozřejmě, že ve skutečnosti nevěřím, že by k naplnění této bohulibé petice skutečně došlo, ale něco se už skutečně musí začít, a proto tímto děkuji autorovi a přeji si, aby se nad situací v naší vládní politice a nyní hlavně na hradě, zamyslelo co nejvíce spoluobčanů. Hřeje mne vědomí, že zde byla prezentována možnost sdílet myšlenku a prostor s obdobně smýšlejícími lidmi a je to i povzbuzení do dalších dní - budeme to určitě potřebovat.

Nepřihlášený uživatel

#4994

2014-11-06 07:15

Jelikož jsem občanem ČR, tak se již nemohu na "mého"
prezidenta ani podívat ne tak ho ještě poslouchat!
Když slyším, ze má někam jet, má první myšlenka je: Co zase vyvede?Nehledě k jeho holvátství. Nikdy jsem ho nevolila a nechápu, kdo mu dal právo rozhodovat o naší zemi tímto způsobem, že já jsem já a vy všichni mi můžete skočit na záda.

Nepřihlášený uživatel

#4995

2014-11-06 07:15

Doufam, ze to k necemu bude.

Nepřihlášený uživatel

#4996

2014-11-06 07:17

Nechceme v čele člověka, za kterého se stydíme, je to potupa pro celou zemi.

vlastenka

#4997 taky se stydím

2014-11-06 07:17

Taky se stydím, ale za vás všechny, že jste naletěli na tuto propagandu a podepsali tuto štvavou petici, která nemá jiný cíl než destabilizovat situaci a nás, prosadit volbu nějakého povolného panáka, který přiklepne dostavbu Temelína Westinghousu (čímž se smíchají technologie a budeme brát jaderné palivo kde? a za kolik?). Chcete, aby tu byl pražský majdan-budeme skákat a zabíjet se jak ti uvědomělí ukrajinci? Podívejte se do statistiky: 36 tisíc podpisů za zahraničí-vypovídá to o útoku ze zahraničí. Kdopak si tu hraje na boha?


Nepřihlášený uživatel

#4998

2014-11-06 07:17

Chtěla bych si prezidenta vážit.

Anonymous

#4999 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-06 07:18


Nepřihlášený uživatel

#5000

2014-11-06 07:20

Souhlasím v plném zněni.  Tomek