MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3768 Re: Šumava

2014-11-05 11:19

#25: -  

 ANO . již jsem upozorňovala Alkoholová demence se vyznačuje mimi jiné  v poruše úsudku a časoprostorové orientaci ,v abstraktním  myšlení a rozpoznávacích  funkcích !!!

K tomu se přidalo velké EGO ,malého muže !!§

Nikdo  si  nemůže být  jistý jaká ostuda nás čeká do budoucna -  bohužel , jak  toto  vysvětlit  dětem (nezávidím  pedagogům !!)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7699 Re: Re: Šumava

2014-11-07 14:47:00

#3768: - Re: Šumava 

 Presne! Dnes jsem mela v jedné třídě na SŠ diskuzi, kdy jsem se jim snažila vysvetlit, jak absolutne nechutný je jejich slovnik... A víte jak argumentovali? ... :)


Nepřihlášený uživatel

#15760 Re: Re: Šumava

2014-11-21 17:20:42

#3768: - Re: Šumava 

 Pokiaľ ide o poznávacie funkcie ( nie iba o rozpoznávanie toho, čo je realita a čo len Vaše predstavy a  halucinácie pod vplyvom alkoholu:)) a abstraktné myslenie, na to Vy nemáte, aby ste ich mohli kritizovať u Zemana , ktorý je stále pohotový, vždy okamžite pripravený zareagovať, na rozdiel od tunajších vulgárnych prispievateľov s tým prvoplánovým "humorom",  vtipným bonmotom, nepríjemne ostro vystihujúcim pravdivú podstatu skrytú pod pokrievkou. Asi je to trochu proti bontónu, pretože pri príjemných spoločenských konverzáciách o ničom, ktoré sú súčasťou spoločenskej pretvárky, sa nepatrí zabŕdať do nepríjemných záležitostí. Pritom Zeman je jeden z mála, ktorý unesie podobnú kritiku a zosmiešňovanie svojich nedostatkov i napriek svojej istej ješitnosti. Vám by sa naozaj hodil nejaký herec na rolu prezidenta - čo tak zohnať nejakého dvojníka T. G. Masaryka alebo Havla, ktorý by Vám ho predstavoval? ( Mali ste si svoje mýtické postavy nabalzamovať a postaviť im mauzóleá, a nie ich odlievať do vosku... )