MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Punk not dead
Dyt jste chteli na hrade pankače a hlavně zeman řekl pravdu . Staci se podivat do poslanecké snemovny a člověku se chce zvracet.

Obdiv panu prezidentovi
Obdivuji pana prezidenta, že dokáže při svém špatném psychickém a fyzickém stavu poskytnout rozhovor, kterému každý občan této země rozumí. I děti si rozšíří slovní zásobu. Prosím všechny, aby už přestali slovně útočit na starého nemocného muže. Děkuji.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#1656: - Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Ale já si myslím, že bychom se také mohli sejít na Václaváku...ale nést transparent Zeman na hrad 2018 - 2023 bych teda sám nedal...:)))...ale nechci působit jako provokatér. To bylo jen takové popíchnutí. Rád bych se s Vámi u koně sešel :)
Neblbněte, 2 miliony čechů, tolik jich podle mě ani neumí používat internet :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
právě že mám doma 9 a 5. Těžko se jim potom vysvětluje, že se něco nemá říkat,kdyžto přece řiká i prezident, je to opravdový vzor pro děti a tím jak se vyjadřuje a jaké dělá přešlapy výchovu "opravdu usnadňuje"
Re:
Re:
Chrchla už tam ale není, který když mu umírala manželka, tak se vesele kurvil :-))))
Re: Šumava
ANO . již jsem upozorňovala Alkoholová demence se vyznačuje mimi jiné v poruše úsudku a časoprostorové orientaci ,v abstraktním myšlení a rozpoznávacích funkcích !!!
K tomu se přidalo velké EGO ,malého muže !!§
Nikdo si nemůže být jistý jaká ostuda nás čeká do budoucna - bohužel , jak toto vysvětlit dětem (nezávidím pedagogům !!)
tady je ta svině ožralá, která má ten humbuk v médiích na svědomí ...
Re:
| This discussion has been closed. |

Náš prezident je Karel:
http://www.petice24.com/nas_prezident_je_karel