MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3304

2014-11-05 07:26

Já už to hovado nemohu vystát (domnívám se, že mohu použít vulgární výrazy ve veřejném prostoru podobně jako pan Zeman, jen mám menší dosah).
Opravdu se velmi stydím, že naši republiku reprezentuje člověk, jehož jedinou momentální předností je kumulace informací placená státem po celý jeho produktivní věk. Bohužel jsem nenašel v jeho životopise nic, co by přispělo k zlepšení kvality života obyvatel prostoru ČR.
Celou jeho osobnost charakterizuje věta z Wikipedie : " Sám se domnívá, že svým článkem s názvem Prognostika a přestavba, který v zásadě sepsal již v roce 1984, ale publikoval jej až v roce 1989 v Technickém magazínu, aktivně přispěl k Sametové revoluci. "
Ano, adorace vlastní osobnosti a přeceňování vlastního významu je smyslem celého života pana Zemana.
Jeho jediným zájmem , dle mého názoru, je si svými činy zajistit míso v budoucích učebnicích dějepisu (myslím že je to pro něj přímo orgastická záležitost). Představa, že bude mít jen jednu řádku na časové ose vývoje ČR ho musí drtit a tak dělá vše pro své historické jméno.
Myslím, že by bylo dobré ho mu v tom zabránit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3365 Re:

2014-11-05 07:55:51

#3304: -  

 Souhlasím! A ten Milošův, republice nic nepřinášející životopis by měl někde viset. Do dějepisu se nesmí dostat, leda v přirovnání ke Gottwaldovi.