MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Sakuranbo

#1169 MZ

2014-11-04 08:41

Slovo "pussy" znamená v původním smyslu "kočička", nebo "číča". Nápis "Pussy Cat" nosí spolu s vyobrazením kotěte malá děvčátka na tričku. V přeneseném významu slovo "pussy" znamená lidové označení dámského, resp. dívčího pohlavního orgánu, nicméně je takto používáno spíše v nevinném kontextu. Analogicky se v češtině používá výraz "číča", "prcinka", atd. Slovo "pussy" běžně použije anglicky mluvící matka, když si se svou dospívající dcerou povídá například o intimní hygieně.

Pro poněkud odvážnější a vulgárnější označení dámského pohlaví má angličtina výraz, jehož tvar  je i v ostatních jazycích velmi podobný. Pravděpodobně pochází ze summerského slova "kunta", které znamená "žena", nebo "kundalini", což je výraz pro energii, "přírodní sílu". Ani tento výraz nemusí být automaticky používán negativistickým způsobem. Pokud se například použije ve smyslném kontextu, může fungovat při intimním rozhovoru jako sexuální akcelerátor, který ženu zle neurazí, ale vzruší.

Slovo je v jistém smyslu nástroj, stejně jako nůž. Někdo nůž použije, aby si s ním namazal chleba, někdo jím někoho bodne do zad. Vždy záleží na konkrétním člověku, na jeho povaze. A styl užívání jazyka o duši daného člověka zárověň mnohé prozradí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#65053 Re: MZ

2015-11-20 12:49:40

#1169: Sakuranbo - MZ 

Zadej si pussy do vyhledávání obrázku v googlu. Ani jedna kočička a nevinně to taky moc nevypadá. :D