Petice PRO ZACHOVÁNÍ Okřídleného lva na pražském Klárově

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8 Re:

2014-10-12 12:29

#6: -  

 

Vážená paní. Nejprve Vám a Vaší rodině pozdrav a vzpomínku na Vašeho otce a mnohaletého velkého přítele a kolegu mého táty Miroslava Jiroudka

,,Tanečky“ okolo pomníku ,,zavánějí“ lecčím. Od účelovosti, kde pomník se pro mnohé může jevit jako ,,dobrý nástroj“, či záminka k čemusi jinému, až po opravdu snahu o odstranění pomníku. Osobně nevylučuji cokoli. Od ,,války úředníků“ mezi sebou, až po snahu se mnohými ,,zviditelnit“. Těžko tomu zabránit, je však velmi důležité se ozvat. Pokud by se to ,,dalo dostat“ ve velkém do sděl. prostředků, mohlo by to mít větší ohlas.Osobně se budu snažit, abych i já alespoň trošku ,,svůj hlas“ i své názory vyjádřil. S pozdravem J.A.J.

P.S.: Odkaz na můj příspěvek.Památkové zóny, národní hrdost a ,,ředitelé autobusů“. Blog - Jiří Jiroudek (blog.iDNES.cz) 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Re:

2014-10-12 16:21:30

#8: - Re:  

 Moc a moc děkuji, vzácný příteli. Však jsem si hned myslela, že Vaše příjmení nebude jen tak náhodné či shodné, protože ,,strýček Mireček" se mne při svých návštěvách u nás něco od malička navozil už v kočárku! Všichni jsme ho měli velice rádi. Myslím, že když jde o naše letce, měli bychom nejen my ,,děti" svých otců držet pohromadě! Ještě jednou díky a pokuste se přes ta média o zázrak. Jsem připravena i vystoupit, bude-li třeba, ale předem upozorňuji, že ti, co mne znají, vědí, že servítky si v obdobných případech zásadně neberu! Iveta Irvingová.