Petice pro zachování památníku československých pilotů RAF

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70

2014-10-12 09:44

Bylo by dobre podat presnou a korektni informaci k teto petici. Zadna instituce, skutecne zadna, ani prazsky Magistrat, ani pamatkari ci historici, nikdy nepozadovali, aby byl pamatnik ceskoslovenskych pilotu v RAF znicen! Diskuse je o tom, ze pamatnik byl umisten na Klarove bez predchazejiciho souhlasu techto statnich instituci a tim by se mohl vytvorit dost nebezpecny precedens. Pokud vim, byla navrzena jina vhodna mista v Praze, kde by pamatnik mohl byt umisten. Take vim, ze zadny ze zodpovednych uredniku neni a nebyl komunistou. Takze tento email sice automaticky pripojil muj podpis pod tuto petici, ale ja ji NEPODEPISUJI, protoze neni spravne formulovana.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#76 Re:

2014-10-12 18:40:32

#70: -  

 dobře, ale když už je, tak ať řeší nalezení jiného vhodného místa a ne zrušení!!! A divit se, že je tam, kde je...já se divím, že je teprve až nyní, jaká ostuda!!!

Bushi

#100 Re:

2014-10-13 19:41:53

#70: -  

Jednou tam je, tak ho tam nechte. Neni to stanek s burtama. Jakej precedens? Stejny vyznam maji v nasi novodobe historii uz jenom legionari. Ourednicci, nechte lva, kde je. Vymysleni presunu je hovadina, v tomhle pripade muzete pamatnik posvetit zpetne, pokud nekdo bohuzel zapomel jedno z devitiset padesati razitek. Vsichni vam zatleskaji. Naucte se rozlisovat mezi podstatnym a marginalnim, vsem nam bude lip.