Podpora demolice havířovské haly

Quoted post

don-tom

#50 Re: Reakce na #47 don-tom

2014-10-09 18:50

#48: Michal - Reakce na #47 don-tom 

Stejný deník píše ve svém článku "Památka nepamátka. Příprava nového terminálu běží dál"

"Ministerstvo by mělo rozhodnout zhruba do poloviny září. Vlastník nádraží si však nemůže dovolit čekat, a proto pokračuje v projektu přípravy modernizace."

Je skoro polovina října a ministerstvo stále nerozhodlo.

Dále ve stejném článku píše

"V hale, která tvoří harmonický celek se sousedním 18podlažním věžovým domem, navíc našli (mimohavířovští) vzácnou mozaiku. "

Kde byla celou dobu na 65m2 mozaika, když ji mimohavířovští našli až v roce 2014? 

Nechápu poznámku "vaši aktivisti a architekti". Nejste to právě vy, Michal Podlučka, který se kandiduje za nezávislé v Havířově? A vy, který používá architektury ze sdružení, jako svůj výtah k moci?

http://www.nezavislihavirov.cz/kandidat.php?id=11

Odpovědi

Michal

#51 Re: Re: Reakce na #47 don-tom

2014-10-09 19:56:48

#50: don-tom - Re: Reakce na #47 don-tom 

Články karvinského deníku mají občas i pochybnou kvalitu, ovšem ano příprava běží dál, to je snad dobře. Ano je polovina října a ministerstvo stále nerozhodlo.

Mozaika tam byla, ale zjistilo se, kdo je jejím autorem. To vy již samozřejmě víte.

"Vaši aktivisti a architekti" mělo zvýraznit, že nejsou všemocní. Za to, že tam podchod nebude, nemůžou.

Ano jsem to já a vy to moc dobře víte. Nikdy jsem svou indentitu nezkrýval. Celou dobu všude píši jako Michal, pane don-tome.

Jinak mi nekomolte jméno, už je to druhá vaše nevědomost. A ano kandiduji za Nezávislé a pokud si doopravdy myslíte, že 27 místo na kandidátce je výtah k moci, zavidím vám váš optimismus.

Jsem občansky činý ve společnosti a to, co se v Havířově děje mimo není jedno. Proto také kandiduji, také proto se zabývám dopravou, také proto se účastním akcí architektů (pro věčinu z vás aktivistů, kteří něco blokují).

Za další si protiřečíte (vztaženo na vás jako zástupce zastánců zbourání nádraží) a používáte argumenty jisté veřejné osoby, že nádraží je jenom politikum. Pokud by jste tvrdil, že na společenství s architekty mohu nějak těžit, musel by jste připustit, že občané mě budou volit, protože chci zachovat nádražní halu. Pak by nebyla pravda, že většina občanů chce budovu zbourat (tvrzení určitě vašeho oblíbence).

Dnes nemáte svůj den pane Majdo. A nebo je tomu jinak a zjistil se, že skvělý plán na "rekonstrukci" vlakového nádraží, nebude tak křišťálově čistý jak jste jej viděl.