Podpora znovuzavedení trestu smrti v ČR

Quoted post

Zula

#19 Ano!

2014-09-10 19:38

Je smutné,aby muselo zemřít dítě a my se zvedli ze židlí. Ale je potěšující,že nejsme lhostejní.

Jsem pro trest smrti pro zrůdy,kteří zabijí pro potěšení,kteří zabijí úmyslně,chladnokrevně a účelně pro jakýkoliv zisk,ať peněžní či umlčení! 

Máme zde soudy,které mohou dost dobře určit,zda dotyčný zabil v tomto úmyslu,který zabil pro svůj prospěch,který zabil dítě! 

Nechci živit zrůdu,nechci ji ze svých daní platit střechu nad hlavou,teplo,jídlo,pití,telku,lékařské ošetřování,léky atd a ještě aby se mu plnil účet! 

Proč nezabíjet,když mne nikdo nepotrestá? Proč řešit otázku boha? Kdyby byl bůh,nedopustil by přeci tohle! Takže boha z toho vynechme! 

Otázka zda máme právo brát život? Na to mám jen další otázku,kdo dal právo vrahovi?!

Ano,jsem pro znovuzavedení trestu smrti!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#24 Re: Ano!

2014-09-10 20:04:54

#19: Zula - Ano! 

 Přesně tak.tahle odporná bestie a zrůda co zabila dítě zaslouží trest smrti.ale ne jen pověsit.Tuhle bestiji je třeba pořádně mučit.jako ve středověku.Provaz toto zvíře zadusí nebo rychle zlomí vaz.On musí trpět za zabití malého nevinného děvčátka.Kdo dal právo téhle zrůdě zavraždit dítě?Zaslouží jediné mučit a pomaloučku stáhnout z kůže.Potom mu utrhnout ruce kterými zabil .DĚVČÁTKO.Těm co se ohání nějakou smyšlenou figurou boha bych doporučil jít za zdrcenými rodiči a pindat jim o bohu.SMRT ZA SMRT.Zrůda nemá právo na ývot v lochu,jako v lázních.Dostat ho do rukou lidé,dříve než policajti. 

 

 

 

Dagi

#55 Re: Ano!

2014-09-11 00:11:16

velmi dobře napsáno....kde byl bůch když ten prevít vraždil??? dokáže si pán představit pocity človíčka před smrtí...... měl by se zamyslet.... #19: Zula - Ano!