Pro_Izrael

Quoted post

Ruda

#101 Re: Obrana?

2014-08-26 21:38

#1: -  

 Nesouhlasím s tím ,že Izrael brání svoje lidi.Vždyt lidem z Palestiny je bráněno normálně žít.

Izrael provádí genocidu palestinců a nepřestane dokud  je nevyžene z Palestiny všechny.Je to boj o vodu a nerostné bohatství.Je známo ,že se našlo na území Palestiny obrovské ložisko ropy.Izrael zabírá stále další a další paletinské území.Proto nemůže být v oblasti nikdy mír i když jsou arabové a židé jedné krve .Mají i stejné DNA.Mají i jednoho boha .Každý mu ale říká jinak.Samozřejmě ,že každý stát má mít právo na obranu.Nesmí ale hromadně záměrně vraždit nevinné lidi.On i Hitler přivlastnoval právo na tzv.obranu říše a jak to dopadlo.

Vidíme to i dnes na Ukrajině,kde fašisté a židé ruku v ruce vraždí nevinné lidi pro zájmy zločineckých kruhů vlády USA.Jak jinak si mám vysvětlit  velkou účast žoldáků z Izraele s vytetovaným hákovým křížem,kteří byli vysláni na tzv.Majdan s účelem vražit společně s žoldáky USA a pobaltských států.Takže jako vždy a všude jde o úplně něco jiného než o právo.Proto nesouhlasím s touto peticí,nebot to podporuje jenom další zlo.Každý stát se svými obyvateli má právo na život.A Izrael toto právo druhým upírá.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#102 Re: Re: Obrana?

2014-08-26 22:13:45

#101: Ruda - Re: Obrana? 

 Z které višně jste Rudo spadl?

joan

#108 Re: Re: Obrana?

2014-10-02 23:18:23

#101: Ruda - Re: Obrana? 

 Nesouhlasím s tím, že muslimáčtí fašisté z tzv. Palestiny, dědicové muslimáckého führera Amina al-Husseiního, gruppenführera SS  osobně zodpovědného za vraždy desetitisíců Slovanů aŽidů pokrašují v "konečném řešení" - džihádu vůči izralekým občanům.

 

Muslimáští arabští fašisté pokračují již 60 let v rádobygenocidě Izraelců podle vzoru svých gestapáckých vůdců a zakladatelů - a nehodlají stejně jako náckové se svým dřihádem přestat, dokud bude žít jeden jediný Žid na této "po právu" alláhovském planetě.

 

S dalšími vyšeptalými fašounskými nesmysly a idiociemi z vašeho vylízaneckého manifestu nehodlám ztrácet svůj čas nácku. SIEGH ALLÁH! HEIL MOHAMED grázle fašounská!!!

antibrainwash

#114 Re: Re: Obrana?

2014-10-07 11:32:06

#101: Ruda - Re: Obrana? 

 Brání svoje lidi na územích, na kterých nemají co dělat.

Ale to těm ubožákům odkázaným na českou mediální žumpu těžko vysvětlíte.


Nepřihlášený uživatel

#123 Re: Re: Obrana?

2014-11-02 06:31:23

#101: Ruda - Re: Obrana? 

 ....jste úplně mimo.Za takovými výlevy  jen závist a antisemitizmus. Stačí znát historii a Bibli. Izraelci dokázali z malinkého kousku pouště, patřící jim od starozákonních biblických dob,   vydobýt krásnou všestranně rozvinutou zemi. Mají svoji  vědu, sofistikovaný výzkum,  školství,zelené kibuci, no a samozřejme armádu na obranu toho všeho. Co mají líní agresivní arabové krom ropy, která jim stejně jednou dojde, a  bez niž by umřeli hlady. I co do potravin jsou totálně závislí na dovozu.

Co vyčítají pochlebovači islámu Izraeli?. Že se nenechají likvidovat od takové svoloče jako jsou palestinci. Ti nastrčí klidně svoje děti jako štíty, co jiného je skladováni munice ve školách, a pak řvou do světa  o jejich krutém zabíjení. Ubezpečuju vás, že izraelská armáda už kvuli tomu  si dává sakra pozor , kam ta jejich raketa dopadne. Plus nikde se nepíše a nemluví  o tom kolik a za jakých okolností zahynulo v posledním konflitku izraelských dětí.

Pane Rudo, buďte rád, Izrael bojuje i za vás. Nebo, a to se omlouvám, byste možná rád nosil na  hlavě hadr, měl několik žen, se kterými byste jako s hadrem mohl zacházet.


Nepřihlášený uživatel

#124 Re: Re: Obrana?

2014-11-02 06:35:27

#101: Ruda - Re: Obrana? 

 Palestinci využívají humanitární pomoc na nákup zbraní. Nechtějí je ani okolní arabské státy, viz .poslední zásah Egypta. Proč asi?


Nepřihlášený uživatel

#144 Re: Re: Obrana?

2014-11-06 17:28:43


Nepřihlášený uživatel

#164 Re: Re: Obrana?

2016-03-24 07:23:23

#101: Ruda - Re: Obrana? 

 Od roku 1946, nebo tak nějak, žádný arabský stát palestince nepřijal. Proto dodnes všichni zůstali tam, kde jsou.