Pro_Izrael


Nepřihlášený uživatel

/ #123 Re: Re: Obrana?

2014-11-02 06:31

#101: Ruda - Re: Obrana? 

 ....jste úplně mimo.Za takovými výlevy  jen závist a antisemitizmus. Stačí znát historii a Bibli. Izraelci dokázali z malinkého kousku pouště, patřící jim od starozákonních biblických dob,   vydobýt krásnou všestranně rozvinutou zemi. Mají svoji  vědu, sofistikovaný výzkum,  školství,zelené kibuci, no a samozřejme armádu na obranu toho všeho. Co mají líní agresivní arabové krom ropy, která jim stejně jednou dojde, a  bez niž by umřeli hlady. I co do potravin jsou totálně závislí na dovozu.

Co vyčítají pochlebovači islámu Izraeli?. Že se nenechají likvidovat od takové svoloče jako jsou palestinci. Ti nastrčí klidně svoje děti jako štíty, co jiného je skladováni munice ve školách, a pak řvou do světa  o jejich krutém zabíjení. Ubezpečuju vás, že izraelská armáda už kvuli tomu  si dává sakra pozor , kam ta jejich raketa dopadne. Plus nikde se nepíše a nemluví  o tom kolik a za jakých okolností zahynulo v posledním konflitku izraelských dětí.

Pane Rudo, buďte rád, Izrael bojuje i za vás. Nebo, a to se omlouvám, byste možná rád nosil na  hlavě hadr, měl několik žen, se kterými byste jako s hadrem mohl zacházet.