Podpora kvalitního českého dabingu

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6

2014-07-29 22:27

Bohužel spousta toho, o čem je psáno v petici je polopravda. Například nikdo nemusel podepisovat smlouvu s agenturou... spousta z těch, kteří ji podepsali, ji ani nečetli. Ne dabing nebude vypadat jako u erotických filmů. Toto jednání narušuje dabing. Ceny stanovené agenturou byly extrémní a likvidační a nemožné, taky z nich agentura v první vlně ustoupila...už to naznačuje amaterismus, jak herecké asociace, tak agentury, která byla zvolena...neproběhlo žádné výběrové řízení, pouze se "někdo" rozhodl, že je zrovna tahle agentura TA NEJLEPŠÍ! Marge bude stále Lábus, ubohost tohoto přesvědčování bije do očí... Stejně jako prohlášení lidí jako právě pana Jagelky: "Ať klidně dabuje DiCapria tramvaják..." Ne! Bude ho dabovat herec, tak jako je pan Jagelka...A urážet jiné herce, jen proto, že mají jiný názor na věc?! NE! Tahle PETICE JE HLOUPOST!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15 Re:

2014-08-05 16:16:09

#6: -  

Děkuji za tento názor - jste jediný odvážlivec nejdoucí a neřvoucí s davem :)

Seriál TBBT mám rád, viděl jsem všechny díly několikrát, ale tady se dává vina nepravému - prostě milionáři chtěli ještě víc miliónů a když se to nevydupali, tak haní své kolegy a myslí si, že bez nich to nepůjde.

Byť předchozí dabing byl super, to ano, tak když to tak dál nešlo, s vyděrači se prostě nevyjednává a nesmí se jim ustupovat, muselo se to udělat jinak a to se podařilo a jsem rád, že to tak nakonec dopadlo.


Nepřihlášený uživatel

#17 Re:

2014-08-06 14:38:57

#6: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#18 Re:

2014-08-06 14:48:09

#6: -  

 Pohybuji se v tom a absolutně s vámi nesouhlasím. Až čas ukáže, kdo měl pravdu. A nejspíš to už nebude tak dlouho trvat. Přesto vám neberu váš názor. I když je už jako přes šablonu.