pelta-ven

Quoted post

REGENERÁTOŘI

#71 Re: Špatně postavená petice

2014-06-04 12:16

#70: Jareck - Špatně postavená petice

Děkujeme za Váš komentář - odpověď KONKRÉTNĚ do Vašeho textu :

Ačkoliv nejsem zcela spokojen s poměry v Českém fotbale,
A NA KOLIK CCA %..;-)  A I KDYBY "JEN MÁLO", ČÍM TO JE, KDO ZA TY POMĚRY ZODPOVÍDÁ?..

tak z Vašich oznámení mám pocit, že se stejně nedá s Vámi diskutovat,
OPRAVDU? A Z ČEHO PRAMENÍ TEN VÁŠ "POCIT"? MY TAM SNAD PÍŠEME, "NESNAŽTE SE OPONOVAT, NA NIC NEODPOVÍDÁME"??..

tak jenom krátký komentář.
KLIDNĚ NAPIŠTE DLOUHÝ - MÍSTA JE TU DOST..

V posledním oznámením jste mj. napsali:
...neboť jedině Evropa (svět) je měřítkem, zda-li se naše fotbalová scéna ubírá tím správným směrem..
Myslíte, že postup českého fotbalu do čtvrtfinále EURa (TOP 8 týmů), úspěšná účast Plzně, Liberce, ba co i Sparty (vyřazení s Chelsea, respektive s Liverpoolem, vždy po boji) v evropských pohárech, což tu opravdu dlouho nebylo je známka toho, že se ubíráme špatným směrem?
NO NEHL.K TOMU, KDE JSTE TU SPARTU "VYHRABAL" + NEHL.K TOMU, ŽE NAŠE ÚČAST NA EURU BYLA PONĚKUD TRAPNÁ (PŘEČTĚTE SI - POKUD JSTE SCHOPEN - TY DOTAZY PELTOVI - OZN.Č.1), TAK PO REKOGNOSKACI "BRAZILSKÝCH SKUPIN" JSME TAM NIKDE NENAŠLI ČR..:-( - NEJEN O TĚCHTO DŮVODECH JE TATO PETICE A SOUVISNÉ TR.OZNÁMENÍ.. (TEDY POKUD JSTE SI VŠIML..)

Dále tresné oznámení je nesmysl:
spáchání trestných činů (zpronevěra resp.porušování povinnosti při správě cizího majetku, zneužití funkční moci resp.zneužití vlastnictví, korupce - to vše v pravděpodobném zločinném spolčení..) S tím, že se odkazujete na dotazy 11-15,
AVŠAK TADY NEJDE JENOM O BÍLKA (DOTAZY) - PODALI JSME I "NAPOVĚZENÍ" TĚMI RŮZNÝMI MEDIÁLNÍMI ODKAZY, CO (+ MNOHÉ JINÉ) TADY PELTA NAPÁCHAL.. A OČvTŘ MAJÍ POVINNOST ZE ZÁKONA I TYTO VĚCI PROŠETŘIT, VÍTE?.. ŽE SE TAK DOPOSUD NESTALO, ZASE NĚCO NAPOVÍDÁ O PELTOVÝCH STYCÍCH (UŽ ZMINULA..)

které by se dali odpovědět následujícně:

11. Jak je možné, že jste uzavřel novou smlouvu s panem Bílkem, A TO PŘED TAKOVOU VELKOU DŮLEŽITOU AKCÍ JAKOU JE EUROŠAMPIONÁT (což nemá v mezinárodní sféře, nejen fotbalové, obdoby..) - co vás k tomu vedlo?

Splnil cíl.
AVŠAK JEDINĚ PODVODNOU PENALTOU VE SKOTSKU + NÁSLEDNÝM VELKÝM ŠTĚSTÍ S ČERNOHORCI.. KAŽDÉMU KDO MĚL OČI (A MOZEK) BYLO JASNÉ, ŽE MUŽSTVO NEHRAJE DOBŘE A NENÍ V POHODĚ...

Neviděl jsem smlouvu,
A TO JE ZÁSADNÍ CHYBA! PROČ TEN  V E Ř E J N Ý  DOKUMENT (ZA STÁTNÍ PENÍZE) PELTA TAJÍ?? UŽ TO O NĚČEM SVĚDČÍ..

ale klidně to mohlo být smluvně zakotveno, že při postupu se mu prodlužuje smlouva.
TO JIŽ SPEKULUJETE.. AVŠAK UZAVŘÍT TAKOVOUTO SMLOUVU JE PAK NESMYSL - MŮŽOU SE STÁT OKOLNOSTI (A V NAŠEM PŘÍPADĚ BÍLKA SE I STALY), ŽE TRENÉROVI VYJDE POSTUP POUZE DÍLEM NESKUTEČNÉHO ŠTĚSTÍ, AVŠAK ON JE NESCHOPEN.. A TAKY JSME TŘEBA I MOHLI NA EURU ÚPLNĚ VYHOŘET A CO POTOM, ŽE? (COŽ SE TEDY NESTALO ZASE JEN DÍLEM OSUDU..)

Což postup nepochybně úspěch je.
DŮLEŽITÉ JSOU TY OKOLNOSTI..

Nemluvě o tom, že už tehdy Pelta prohlásil, že je ve smlouvě klauzule jak Bílka vyhodit.
A ŽE TOHO PAK 5x VYUŽIL, ŽE?..;-)

12. Pokud se proslýchalo (bylo medializováno), že chcete pana Bílka v rámci jeho dobré práce na Euru “uklidnit a pomoci mu tak k dobrému výsledku”, není tento důvod, vzhledem k okolnostem, zcela nelogický a absurdní?

Není, přišel mi správný což výsledek dokázal.
AVŠAK PRÁVĚ VZHLEDEM K TĚM OKOLNOSTEM NÁM, 93 PROCENTŮM FOTBALOVÉ OBCE, SPRÁVNÝ NEPŘIŠEL..


13. I když o podobném (bezprecedentním) prodloužení smlouvy před takto významnou akcí v Evropě (na světě) nevíme (= je to tedy možná světový unikát..), pak by se tento krok dal třeba pochopit, pokud by trenér prošel kvalifikací suverénně, jeho mužstvo bylo kompaktní a stabilizovaně herně navýši, a svaz by si tohoto úspěšného kvalitního trenéra přál bez ohledu na náhodný výsledek (neboť víme, že výsledek lokálního utkání určuje řada neovlivnitelných faktorů..) - tento případ však u pana Bílka rozhodně nenastal - nebo máte za to, že ano?

Čekal někdo snad, že se budeme prát se Španělskem o první místo? (a to jsme je mohli skoro i porazit u nich)
NO ČEKALI JSME, ŽE RUSOVÉ SI S NÁMI NEBUDOU HRÁT JAK KOČKA S MYŠÍ, ŽE NEUVĚŘITELNĚ SLABÉ ŘEKY PŘEHRAJEME, ŽE POLSKO BUDE DŮSTOJNÝ SOUPEŘ (KTERÝ ZCELA PODLEHL NERVOZITĚ Z DOMÁCÍ ATMOSFÉRY..) A NAOPAK ŽE PORTUGALSKU BUDEME DŮSTOJNÝM SOUPEŘEM MY A NE PRO SMÍCH (SVĚTU).. KAŽDÝ SOUDNÝ ZKRÁTKA VIDĚL, ŽE TO "NENÍ DOBRÉ"...


14. Máte jistě bohaté funkcionářské zkušenosti, a to i v mezinárodním měřítku - mohl byste odhadnout, jak by - v případě, že trenér národního týmu dlouhodobě nemá výsledky (a to ani herní) + důvěru veřejnosti - jednaly jiné národní fotbalové (sportovní) svazy - tedy jestli by s trenérem, který má v podstatě “nůž na krku” (resp.v našem případě již “v krku”), smlouvu před velkou akcí prodloužily či (dávno) před touto důležitou akcí “raději neriskovaly” a odvolaly ho?

Kdyby neměl výsledky, tak by asi odvolaly, ale čtvrtfinále EURA, postup z 1. místa skupiny není, že nejsou výsledky. (Dostal se do top 8)
NO VYPADÁ TO, ŽE JSTE TADY NEBYL, NIC JSTE NEVIDĚL A JENOM ČETL VÝSLEDKY..;-)

15. Mohl byste nám přeposlat právě uzavřenou Smlouvu s panem Bílkem resp. pokud je tato veřejně k vidění na internetu, tak zaslat http odkaz?

Není relevnatní pro mě.
A VY NEJSTE OBČAN ČR - DAŇOVÝ POPLATNÍK? VÁS NEZAJÍMÁ KAM TEČOU I VAŠE PENÍZE? .. A ŽE TO NENÍ RELEVANTNÍ PRO VÁS NENÍ RELEVANTNÍ - RELEVANTNÍ BY TO MĚLO BÝT ZVLÁŠTĚPAK PRO STÁT A JEHO PENÍZE - TEDY V KONEČNÉM DŮSLEDKU PRO OČvTŘ.. 

V některých dotazech lžete nebo manipulujete.
TAK PROSÍME KONKRÉTNĚ - ABYCHOM NEMUSELI ŘÍCT, ŽE LŽETE VY.. OSTATNĚ JIŽ TEN ÚVOD VÁS USVĚDČUJE, ŽE LŽETE...

Není pravda, že Bílek byl vždy "odejit" a že nemá žádný úspěch. (Jediný trenér v české lize měl double, vždy šel za lepším týmem (Blšany, Plzeň, Sparta) a z žádného z nich nebyl odejit, ale odešel on (je pravda, že detaily neznám)...
TAK BUĎTE RÁD, ŽE DETAILY NEZNÁTE..;-) ŽE UHRÁL DOUBLE, TAK S TÍM MUŽSTVEM, CO SE MU TEHDY SEŠLO (+ TA "KONKURENCE"), BY TO UHRÁL KDEKDO.. JEHO "KARIÉRA" MĚLA PONĚKUD SESTUPNOU TENDENCI..(AŤ SI V TBILISI UŽIJÍ - TŘEBA SE ZAS STANE NĚJAKÝ ZÁZRAK..;-) ) KAŽDOPÁDNĚ NETVRDÍME, ŽE BY TO BYL NĚJAKÝ FOTBALOVÝ DILETANT ČI LAJDÁK - BYL BY VHODNÝ ZVLÁŠTĚPAK PRO MLÁDEŽ - ALE TRÉNOVAT DOSPĚLÉ MU "JAKSI NESEDÍ".. KAŽDOPÁDNĚ MÁME ZDE JISTÝ DŮKAZ V TÉ 93%NÍ "BÍLKOMÁNII".. ALE VÍTÁME I NÁZOR VÁŠ, 7%NÍ SKUPINY..;-)

LZE TEDY SHRNOUT, ŽE VE VAŠÍ POKUSNÉ STROHÉ "OBHAJOBĚ" JSTE MÍRNĚ ŘEČENO NEUSPĚL..

ZDRAVÍ REGENERÁTOŘI

Odpovědi

Jareck

#72 Re: Re: Špatně postavená petice

2014-06-04 14:00:30

#71: REGENERÁTOŘI - Re: Špatně postavená petice

Dobrý den,

jenom jste mi potvrdili, že diskutovat se na rozumné míře s Vámi nedá :-) NA otázku proč? Odpovídám, nepřipouštíte jiný názor než ten Váš. Nemyslím si, že petice proti Petlovi je blbost, ale ta Vaše je stylem komunikace opravdu špatný vtip.

Nu což, dáme druhý pokus. Předem říkám, že nejsem zastáncem Bílka ale nevidím věci černobíle a jenom tak jak je chci vidět. Stejně tak jsem četl všechny Vaše oznámení, takže věty typu "přečtěte si - pokud jste schopen", beru jako velmi urážlivé a vypovídá o úrovni Vaši osobní i této petice. Dále bude následovat krátké shrnutí témat.

Ad moje spokojenost ve fotbale)

Myslím, že nikdy nebudu asi zcela spokojen, ale to asi nikdo. Je nějaké období, kdy jste byl zcela spokojen vy? Když se třeba dařilo repre, ale byly úplatkářské aféry?

Ad úspěchy českého fotbalu v Evropě)

Kde jsem vyhrabal Spartu? http://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDsledky_Sparty_Praha_v_evropsk%C3%BDch_fotbalov%C3%BDch_poh%C3%A1rech O dalších úspěších nelze se přít. Nepostup do Brazilie je opravdu škoda, ale kolikrát jsme za posledních 20 let postoupili na MS (tedy za posledních 6 šampionátů)? Dá se toto schvalovat na pouze na Peltu? Myslím, že byly doby, kdy jsme měli i lepší hráče než nyní a nepostoupilo se.


Ad jednání v trestném řízení)

Máte pravdu, že to musí prošetřit. Pokud se tak nestalo, dá se obrátit na další instance. Samozřejmě budeme rádi, když nás informujete jak postupejete a dodáte občas i nějaký písemný důkaz.

Ad postup na Euro a jeho učinkování zde)

Byl jsem na několik zápasech reprezentace naživo včetně přímo EURa, zbytek jsem viděl aspoň v TV. Hra nebyla tak dobrá třeba jako za Brucknera, bohužel utopil Baroše v systému, ale výsledky nějak byly i když mohly být určitě přesvědčivější. Penalta opravdu neměla být, ale to bohužel patří k fotbalu (vzpomeňme si třeba na postup Francie předtím a mnoho jiných). Postup přes Černou horu bych neřekl, že bylo pouze dílo štestěny, ale to pověstné štestíčko občas je třeba. Bylo to o dobrém výkonu Čecha i jiných hráčů (Pilař, Jiráček, Sivok apod.). Samotná účast na EURu je hodně diskutabilní. S Ruskem se opravdu hra nepovedla příliš co si vzpomínám, ale s Řeky jsme to kontrolovali až na minelu Čecha (čekali jste výhru 4:0?) a s Polskem to byl taktický výkon, který jsme i pomocí štestí vyhráli, ale my co jsme byli na stadionu jsme rozhodně byli rádi, že jsme ten zápas viděli na živo a užili jsme si ho maximálně. (Otázka? nestudoval jsem to, ale byl nějak odvolán předseda Ruského nebo Polského svazu za nepostup? Vždyť Poláci se dostali do historie tím, že jako první pořadatel nepostoupil ze skupiny!

Opět Vaše vyjadřování o tom, že pochybujete jestli mám mozek, jenom protože mám jiný názor u tak subjektivní věci jako je pohled na hru jménem fotbal, působí velmi urážlivě a znevěrohoďnuje tuto diskuzi.


Ad smlouva)

Není relevantní, znamená že to není relevantní otázka pro mě. Protože já ji opravdu nemohu zveřejnit, protože ji nemám. Dost pochybuji, že toto je věc veřejná, stejně tak jako, že je placena ze státních peněz. FAČR je spolek. Část příjmů je určitě dotace ze státního rozpočtu, ale potom také Gambrinus (nově Synot), STES a jiní sponzoři nebo subjekty. Pokud si myslíte, že máte právo na tyto informace, zkuste nastudovat a případně využít zákon o přístup k informacím nebo jak se to jmenuje. Nejsem žádný právník, ale pokud to myslíte vážně, tak si to určitě nastudujete.

O lžích a Bílkovi)

Konkrétně jsem uvedl jednu lež, že píšete, že byl Bíle vždy odejit a neměl žádný úspěch. To není pravda, stačí si přečísti wikipedii, když už některé věci si nepamatujete nebo nechcete pamatovat. Naopak, budu rád, když mi ukážete, kde lžu já, abyste aspoň trošku očistil své jméno, jelikož Váš způsob komunikace je opravdu velmi nevhodný. (Osočování ze lží bez důkazů, tvrdit, že jsem bezmozek nebo poukazovat na to, že možná nejsem schopen číst)

Vaši závěrečnou větu "LZE TEDY SHRNOUT, ŽE VE VAŠÍ POKUSNÉ STROHÉ "OBHAJOBĚ" JSTE MÍRNĚ ŘEČENO NEUSPĚL.." beru už s vtipným povzdechem. Za prvé to nebyla obhajoba nikoho, ale jenom vyslovený názor. Každý můj názor jste se snažil nějak vyvrátit. Bohužel polovina věcí je subjektivní názor, kde u 10 lidí bude 10 různých názorů (věřte tomu, když opustíte pelta/bílekven bublinu). U druhé poloviny jste nevyvrátil nic naopak styl komunikace je řekl bych "mírně řečeno" hospodský.

Zdraví,

Jaromír Rys