pelta-ven

Jareck

/ #72 Re: Re: Špatně postavená petice

2014-06-04 14:00

#71: REGENERÁTOŘI - Re: Špatně postavená petice

Dobrý den,

jenom jste mi potvrdili, že diskutovat se na rozumné míře s Vámi nedá :-) NA otázku proč? Odpovídám, nepřipouštíte jiný názor než ten Váš. Nemyslím si, že petice proti Petlovi je blbost, ale ta Vaše je stylem komunikace opravdu špatný vtip.

Nu což, dáme druhý pokus. Předem říkám, že nejsem zastáncem Bílka ale nevidím věci černobíle a jenom tak jak je chci vidět. Stejně tak jsem četl všechny Vaše oznámení, takže věty typu "přečtěte si - pokud jste schopen", beru jako velmi urážlivé a vypovídá o úrovni Vaši osobní i této petice. Dále bude následovat krátké shrnutí témat.

Ad moje spokojenost ve fotbale)

Myslím, že nikdy nebudu asi zcela spokojen, ale to asi nikdo. Je nějaké období, kdy jste byl zcela spokojen vy? Když se třeba dařilo repre, ale byly úplatkářské aféry?

Ad úspěchy českého fotbalu v Evropě)

Kde jsem vyhrabal Spartu? http://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDsledky_Sparty_Praha_v_evropsk%C3%BDch_fotbalov%C3%BDch_poh%C3%A1rech O dalších úspěších nelze se přít. Nepostup do Brazilie je opravdu škoda, ale kolikrát jsme za posledních 20 let postoupili na MS (tedy za posledních 6 šampionátů)? Dá se toto schvalovat na pouze na Peltu? Myslím, že byly doby, kdy jsme měli i lepší hráče než nyní a nepostoupilo se.


Ad jednání v trestném řízení)

Máte pravdu, že to musí prošetřit. Pokud se tak nestalo, dá se obrátit na další instance. Samozřejmě budeme rádi, když nás informujete jak postupejete a dodáte občas i nějaký písemný důkaz.

Ad postup na Euro a jeho učinkování zde)

Byl jsem na několik zápasech reprezentace naživo včetně přímo EURa, zbytek jsem viděl aspoň v TV. Hra nebyla tak dobrá třeba jako za Brucknera, bohužel utopil Baroše v systému, ale výsledky nějak byly i když mohly být určitě přesvědčivější. Penalta opravdu neměla být, ale to bohužel patří k fotbalu (vzpomeňme si třeba na postup Francie předtím a mnoho jiných). Postup přes Černou horu bych neřekl, že bylo pouze dílo štestěny, ale to pověstné štestíčko občas je třeba. Bylo to o dobrém výkonu Čecha i jiných hráčů (Pilař, Jiráček, Sivok apod.). Samotná účast na EURu je hodně diskutabilní. S Ruskem se opravdu hra nepovedla příliš co si vzpomínám, ale s Řeky jsme to kontrolovali až na minelu Čecha (čekali jste výhru 4:0?) a s Polskem to byl taktický výkon, který jsme i pomocí štestí vyhráli, ale my co jsme byli na stadionu jsme rozhodně byli rádi, že jsme ten zápas viděli na živo a užili jsme si ho maximálně. (Otázka? nestudoval jsem to, ale byl nějak odvolán předseda Ruského nebo Polského svazu za nepostup? Vždyť Poláci se dostali do historie tím, že jako první pořadatel nepostoupil ze skupiny!

Opět Vaše vyjadřování o tom, že pochybujete jestli mám mozek, jenom protože mám jiný názor u tak subjektivní věci jako je pohled na hru jménem fotbal, působí velmi urážlivě a znevěrohoďnuje tuto diskuzi.


Ad smlouva)

Není relevantní, znamená že to není relevantní otázka pro mě. Protože já ji opravdu nemohu zveřejnit, protože ji nemám. Dost pochybuji, že toto je věc veřejná, stejně tak jako, že je placena ze státních peněz. FAČR je spolek. Část příjmů je určitě dotace ze státního rozpočtu, ale potom také Gambrinus (nově Synot), STES a jiní sponzoři nebo subjekty. Pokud si myslíte, že máte právo na tyto informace, zkuste nastudovat a případně využít zákon o přístup k informacím nebo jak se to jmenuje. Nejsem žádný právník, ale pokud to myslíte vážně, tak si to určitě nastudujete.

O lžích a Bílkovi)

Konkrétně jsem uvedl jednu lež, že píšete, že byl Bíle vždy odejit a neměl žádný úspěch. To není pravda, stačí si přečísti wikipedii, když už některé věci si nepamatujete nebo nechcete pamatovat. Naopak, budu rád, když mi ukážete, kde lžu já, abyste aspoň trošku očistil své jméno, jelikož Váš způsob komunikace je opravdu velmi nevhodný. (Osočování ze lží bez důkazů, tvrdit, že jsem bezmozek nebo poukazovat na to, že možná nejsem schopen číst)

Vaši závěrečnou větu "LZE TEDY SHRNOUT, ŽE VE VAŠÍ POKUSNÉ STROHÉ "OBHAJOBĚ" JSTE MÍRNĚ ŘEČENO NEUSPĚL.." beru už s vtipným povzdechem. Za prvé to nebyla obhajoba nikoho, ale jenom vyslovený názor. Každý můj názor jste se snažil nějak vyvrátit. Bohužel polovina věcí je subjektivní názor, kde u 10 lidí bude 10 různých názorů (věřte tomu, když opustíte pelta/bílekven bublinu). U druhé poloviny jste nevyvrátil nic naopak styl komunikace je řekl bych "mírně řečeno" hospodský.

Zdraví,

Jaromír Rys