pelta-ven

REGENERÁTOŘI

/ #71 Re: Špatně postavená petice

2014-06-04 12:16

#70: Jareck - Špatně postavená petice

Děkujeme za Váš komentář - odpověď KONKRÉTNĚ do Vašeho textu :

Ačkoliv nejsem zcela spokojen s poměry v Českém fotbale,
A NA KOLIK CCA %..;-)  A I KDYBY "JEN MÁLO", ČÍM TO JE, KDO ZA TY POMĚRY ZODPOVÍDÁ?..

tak z Vašich oznámení mám pocit, že se stejně nedá s Vámi diskutovat,
OPRAVDU? A Z ČEHO PRAMENÍ TEN VÁŠ "POCIT"? MY TAM SNAD PÍŠEME, "NESNAŽTE SE OPONOVAT, NA NIC NEODPOVÍDÁME"??..

tak jenom krátký komentář.
KLIDNĚ NAPIŠTE DLOUHÝ - MÍSTA JE TU DOST..

V posledním oznámením jste mj. napsali:
...neboť jedině Evropa (svět) je měřítkem, zda-li se naše fotbalová scéna ubírá tím správným směrem..
Myslíte, že postup českého fotbalu do čtvrtfinále EURa (TOP 8 týmů), úspěšná účast Plzně, Liberce, ba co i Sparty (vyřazení s Chelsea, respektive s Liverpoolem, vždy po boji) v evropských pohárech, což tu opravdu dlouho nebylo je známka toho, že se ubíráme špatným směrem?
NO NEHL.K TOMU, KDE JSTE TU SPARTU "VYHRABAL" + NEHL.K TOMU, ŽE NAŠE ÚČAST NA EURU BYLA PONĚKUD TRAPNÁ (PŘEČTĚTE SI - POKUD JSTE SCHOPEN - TY DOTAZY PELTOVI - OZN.Č.1), TAK PO REKOGNOSKACI "BRAZILSKÝCH SKUPIN" JSME TAM NIKDE NENAŠLI ČR..:-( - NEJEN O TĚCHTO DŮVODECH JE TATO PETICE A SOUVISNÉ TR.OZNÁMENÍ.. (TEDY POKUD JSTE SI VŠIML..)

Dále tresné oznámení je nesmysl:
spáchání trestných činů (zpronevěra resp.porušování povinnosti při správě cizího majetku, zneužití funkční moci resp.zneužití vlastnictví, korupce - to vše v pravděpodobném zločinném spolčení..) S tím, že se odkazujete na dotazy 11-15,
AVŠAK TADY NEJDE JENOM O BÍLKA (DOTAZY) - PODALI JSME I "NAPOVĚZENÍ" TĚMI RŮZNÝMI MEDIÁLNÍMI ODKAZY, CO (+ MNOHÉ JINÉ) TADY PELTA NAPÁCHAL.. A OČvTŘ MAJÍ POVINNOST ZE ZÁKONA I TYTO VĚCI PROŠETŘIT, VÍTE?.. ŽE SE TAK DOPOSUD NESTALO, ZASE NĚCO NAPOVÍDÁ O PELTOVÝCH STYCÍCH (UŽ ZMINULA..)

které by se dali odpovědět následujícně:

11. Jak je možné, že jste uzavřel novou smlouvu s panem Bílkem, A TO PŘED TAKOVOU VELKOU DŮLEŽITOU AKCÍ JAKOU JE EUROŠAMPIONÁT (což nemá v mezinárodní sféře, nejen fotbalové, obdoby..) - co vás k tomu vedlo?

Splnil cíl.
AVŠAK JEDINĚ PODVODNOU PENALTOU VE SKOTSKU + NÁSLEDNÝM VELKÝM ŠTĚSTÍ S ČERNOHORCI.. KAŽDÉMU KDO MĚL OČI (A MOZEK) BYLO JASNÉ, ŽE MUŽSTVO NEHRAJE DOBŘE A NENÍ V POHODĚ...

Neviděl jsem smlouvu,
A TO JE ZÁSADNÍ CHYBA! PROČ TEN  V E Ř E J N Ý  DOKUMENT (ZA STÁTNÍ PENÍZE) PELTA TAJÍ?? UŽ TO O NĚČEM SVĚDČÍ..

ale klidně to mohlo být smluvně zakotveno, že při postupu se mu prodlužuje smlouva.
TO JIŽ SPEKULUJETE.. AVŠAK UZAVŘÍT TAKOVOUTO SMLOUVU JE PAK NESMYSL - MŮŽOU SE STÁT OKOLNOSTI (A V NAŠEM PŘÍPADĚ BÍLKA SE I STALY), ŽE TRENÉROVI VYJDE POSTUP POUZE DÍLEM NESKUTEČNÉHO ŠTĚSTÍ, AVŠAK ON JE NESCHOPEN.. A TAKY JSME TŘEBA I MOHLI NA EURU ÚPLNĚ VYHOŘET A CO POTOM, ŽE? (COŽ SE TEDY NESTALO ZASE JEN DÍLEM OSUDU..)

Což postup nepochybně úspěch je.
DŮLEŽITÉ JSOU TY OKOLNOSTI..

Nemluvě o tom, že už tehdy Pelta prohlásil, že je ve smlouvě klauzule jak Bílka vyhodit.
A ŽE TOHO PAK 5x VYUŽIL, ŽE?..;-)

12. Pokud se proslýchalo (bylo medializováno), že chcete pana Bílka v rámci jeho dobré práce na Euru “uklidnit a pomoci mu tak k dobrému výsledku”, není tento důvod, vzhledem k okolnostem, zcela nelogický a absurdní?

Není, přišel mi správný což výsledek dokázal.
AVŠAK PRÁVĚ VZHLEDEM K TĚM OKOLNOSTEM NÁM, 93 PROCENTŮM FOTBALOVÉ OBCE, SPRÁVNÝ NEPŘIŠEL..


13. I když o podobném (bezprecedentním) prodloužení smlouvy před takto významnou akcí v Evropě (na světě) nevíme (= je to tedy možná světový unikát..), pak by se tento krok dal třeba pochopit, pokud by trenér prošel kvalifikací suverénně, jeho mužstvo bylo kompaktní a stabilizovaně herně navýši, a svaz by si tohoto úspěšného kvalitního trenéra přál bez ohledu na náhodný výsledek (neboť víme, že výsledek lokálního utkání určuje řada neovlivnitelných faktorů..) - tento případ však u pana Bílka rozhodně nenastal - nebo máte za to, že ano?

Čekal někdo snad, že se budeme prát se Španělskem o první místo? (a to jsme je mohli skoro i porazit u nich)
NO ČEKALI JSME, ŽE RUSOVÉ SI S NÁMI NEBUDOU HRÁT JAK KOČKA S MYŠÍ, ŽE NEUVĚŘITELNĚ SLABÉ ŘEKY PŘEHRAJEME, ŽE POLSKO BUDE DŮSTOJNÝ SOUPEŘ (KTERÝ ZCELA PODLEHL NERVOZITĚ Z DOMÁCÍ ATMOSFÉRY..) A NAOPAK ŽE PORTUGALSKU BUDEME DŮSTOJNÝM SOUPEŘEM MY A NE PRO SMÍCH (SVĚTU).. KAŽDÝ SOUDNÝ ZKRÁTKA VIDĚL, ŽE TO "NENÍ DOBRÉ"...


14. Máte jistě bohaté funkcionářské zkušenosti, a to i v mezinárodním měřítku - mohl byste odhadnout, jak by - v případě, že trenér národního týmu dlouhodobě nemá výsledky (a to ani herní) + důvěru veřejnosti - jednaly jiné národní fotbalové (sportovní) svazy - tedy jestli by s trenérem, který má v podstatě “nůž na krku” (resp.v našem případě již “v krku”), smlouvu před velkou akcí prodloužily či (dávno) před touto důležitou akcí “raději neriskovaly” a odvolaly ho?

Kdyby neměl výsledky, tak by asi odvolaly, ale čtvrtfinále EURA, postup z 1. místa skupiny není, že nejsou výsledky. (Dostal se do top 8)
NO VYPADÁ TO, ŽE JSTE TADY NEBYL, NIC JSTE NEVIDĚL A JENOM ČETL VÝSLEDKY..;-)

15. Mohl byste nám přeposlat právě uzavřenou Smlouvu s panem Bílkem resp. pokud je tato veřejně k vidění na internetu, tak zaslat http odkaz?

Není relevnatní pro mě.
A VY NEJSTE OBČAN ČR - DAŇOVÝ POPLATNÍK? VÁS NEZAJÍMÁ KAM TEČOU I VAŠE PENÍZE? .. A ŽE TO NENÍ RELEVANTNÍ PRO VÁS NENÍ RELEVANTNÍ - RELEVANTNÍ BY TO MĚLO BÝT ZVLÁŠTĚPAK PRO STÁT A JEHO PENÍZE - TEDY V KONEČNÉM DŮSLEDKU PRO OČvTŘ.. 

V některých dotazech lžete nebo manipulujete.
TAK PROSÍME KONKRÉTNĚ - ABYCHOM NEMUSELI ŘÍCT, ŽE LŽETE VY.. OSTATNĚ JIŽ TEN ÚVOD VÁS USVĚDČUJE, ŽE LŽETE...

Není pravda, že Bílek byl vždy "odejit" a že nemá žádný úspěch. (Jediný trenér v české lize měl double, vždy šel za lepším týmem (Blšany, Plzeň, Sparta) a z žádného z nich nebyl odejit, ale odešel on (je pravda, že detaily neznám)...
TAK BUĎTE RÁD, ŽE DETAILY NEZNÁTE..;-) ŽE UHRÁL DOUBLE, TAK S TÍM MUŽSTVEM, CO SE MU TEHDY SEŠLO (+ TA "KONKURENCE"), BY TO UHRÁL KDEKDO.. JEHO "KARIÉRA" MĚLA PONĚKUD SESTUPNOU TENDENCI..(AŤ SI V TBILISI UŽIJÍ - TŘEBA SE ZAS STANE NĚJAKÝ ZÁZRAK..;-) ) KAŽDOPÁDNĚ NETVRDÍME, ŽE BY TO BYL NĚJAKÝ FOTBALOVÝ DILETANT ČI LAJDÁK - BYL BY VHODNÝ ZVLÁŠTĚPAK PRO MLÁDEŽ - ALE TRÉNOVAT DOSPĚLÉ MU "JAKSI NESEDÍ".. KAŽDOPÁDNĚ MÁME ZDE JISTÝ DŮKAZ V TÉ 93%NÍ "BÍLKOMÁNII".. ALE VÍTÁME I NÁZOR VÁŠ, 7%NÍ SKUPINY..;-)

LZE TEDY SHRNOUT, ŽE VE VAŠÍ POKUSNÉ STROHÉ "OBHAJOBĚ" JSTE MÍRNĚ ŘEČENO NEUSPĚL..

ZDRAVÍ REGENERÁTOŘI