Petice proti vybíjení psů v Rumunsku

Quoted post

Psanec

#75 DogGuláš

2014-05-24 13:13

Recept:
maso z odchyceneho a motykou umlaceneho psa 600 g
sádlo 3 lžíce
Cibule Střední 2 ks
Mletá paprika 3 lžička
Sůl
Pepř
Kmín
Česnek 2 stroužky
Hladká mouka 1 lžíce
Majoránka

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso z odchyceneho psa, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké, zaprášíme ho moukou, kterou necháme osmahnout. Přilijeme trochu vody, přidáme utřený česnek.

Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený dogguláš dochutíme majoránkou a podáváme s houskovými knedlíky.

Jestli zvolíte jinou formu zahuštění, nechávám na vás. Já mám rád DogGuláš takto.

Kdyby se nepovedlo nevadi, vezmem motyku a jdeme najit jiného psa

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#77 Re: DogGuláš

2015-06-26 10:41:33

#75: Psanec - DogGuláš 

Ten recept někdy zkusím. Před pár měsíci jsem jedl v jedné východoslovenské osadě poblíž Humenné psí guláš a musím uznat, že je to fakt dobrota. Přirovnal bych to ke zvěřině, akorát to má takový trochu specifický odér, takže to asi všem nepoleze, ale gurmánským experimentátorům vřele doporučuji. Až na ty otřesné hygienické podmínky, co tam panovaly, z těch mi bylo trošku šoufl, ale v normální restauraci, k tomu vychlazenou dvanáctečku, páni, to by byla dobrota, úplně se mi sbíhají sliny. Nechápu, proč nejsou zájmové psí restaurace? Klientela by se určitě našla. Těch kebabů a bulek v housce, smažených na přepáleným oleji, plných tuku a karcinogenů, co jsou na každém rohu, už mám plné zuby. To ať si strčí někam, já chci pořádnou stravu.