Petice proti oplocení Stěnovického lesa a kamenných lomů

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#12

2011-06-30 13:28

jasné, že lomy někomu patří. Nechytejte se jednoho slova. Jde hlavně o to, že většina obyvatel Štěnovic je bere jako součást svého života. Není pravda, že je kolem nich bordel. Samozřejmě, že se tam občas povaluje láhev nebo tak něco, ale vždy se to uklidí. Existují i tací lidé kteří tam chodí uklízet téměř pravidelně a to pouze ze své vlastní vůle. V životě jsem tam neviděl majitele nebo někoho takového aby tam sebral jediný odpadek!! Lomy patřili těžebním společnostem, které zkrachovali nebo co a obec místo aby je za pakatel, který za ně nový majitel dal, odkoupila nebo nabídla k prodeji někomu kdo by se o ně rád staral a zachoval jediné koupání v obci a blízkém okolí, i za cenu malého vstupného, je prodala někomu kdo si tam chce postavit tovární halu!!!! Tohle je dle mého názoru sobecké až neetické chování vedení obce, které si opravdu chce pouze nakapsovat. Nemyslí vůbec na dobro občanů a už vůbec ne na další generace!!! To je si myslím smutná ukázka toho jak zastupitelstvo v obci NEMÁ vypadat!!! A pokud mluvíme o úrazech v lomu, tak to se dá samozřejmě také právně ošetřit. Jen by někdo MUSEL CHTÍT a mít zájem. A je smutné, že takto neuvažuje zastupitelstvo.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14 Re:

2011-06-30 13:34:41

 

Není možné udělat z lomů koupaliště!! kde žiješ? za to co se tam stane, je zodpovědný majitel. Obec by musela být blázen aby si vzala na hrb takovou věc jako jsou lomy a to i třeba zadarmo!!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#15 Re:

2011-06-30 13:47:10

#12: -   Chodím se do lomů koupat léta, chodila jsem i do Rádláku.

Jednoho dne byla petlice na vratech, plot a nikdo nediskutoval. Je to jejich pozemek na kterém je lom. Začali jsme chodit do Šípáku, do Kavexu.

A bordel, ten je tam pěknej. Už jenom pomalované a postříkané skály. To je opravdu romantika. Nahoře na skále ohničtě, stovky vajglů. Kdo myslí že ne, at se jde podívat.

 

jany

#30 Re:

2011-06-30 16:58:14

#12: -  

proč by obec kupovala lomy? co by z toho měla? koupil je ten, kdo na to měl a měl určitý podnikatelský zájem.

Možná se ještě budou všichni divit, až třeba za pár let začnou zase s těžbou.

Co pak budou všichni říkat? No je to těžební prostor a těžit se tam může.