Petice občanů Chomutova a okolí proti nepřizpůsobivým

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#156 Jiný pohled

2014-01-31 10:59

Celkem dost cestuji po ČR a kdekoli se zmíním odkud jsem, každý nasadí soucitný obličej. Nedávno jsem prodával rekonstruovaný byt 3+1 v Jirkově a samozřejmě jsem ho prodal za tak nízkou cenu, za kterou jinde prodávají garáž bez elektřiny. Zástupci okolních měst a obcí by měli mít na mysli, že jejich tolerance nepřizpůsobivých občanů snižují hodnoty našich majetků. Jinde v ČR i vláda v Praze samozřejmě mlčí, protože Ti zde nežijí a nevlastní žádný majetek, takže jsou rádi a potichu, aby náhodou nezjistil nějaký nepřizpůsobivý občan a jeho rodina, že např.v Táboře, Kolíně nebo Hodoníně je stejně dobře..... možná lépe než v Chomutově, Jirkově, Mostě nebo v Duchcově. Žádáme, aby každý ze starostů a primátorů v našem okolí nasedl do svého služebního automobilu a jel do Strakovy akademie, případně do parlamentu a začal velmi silně lobovat za zlepšení životních osudů všech stěžovatelů z této petice. Pokud to neuděláte Vy, budou to muset udělat Vaši nástupci.
Češi jsou velmi mírumilovný, možná flegmatický národ, ale kapka by mohla jednou přetéci a pokud se nezačne jednat a měřit všem stejným metrem, může se stát nepředvídatelné.

Odpovědi

Kronos

#161 Re: Jiný pohled

2014-01-31 13:19:11

#156: - Jiný pohled

http://www.sme.sk/c/7081559/neonacisti-terorizuju-studentsky-bar-v-nitre-kopali-do-bezvladnych.html
Češi jsou velmi mírumilovný, možná flegmatický národ.Chtelo by to cist hloubeji clanky k veci.Kam mizi penize z dani a

hlavne co to znamena neprizpusobivy.


Nepřihlášený uživatel

#181 Re: Jiný pohled

2014-04-07 07:55:55

#156: - Jiný pohled

Dobrý den ...zcela s vámi souhlasím,,je na čase s tím něco dělat, Chomutov a Jirkov ,,,byly krásná města,,,ale dost se tu změnilo. Spousta lidí odchází ,,a na místo nich příchází jiní lidé.  Jen nechápu odkud se berou ,,je to snad nějakej lobing politiků,,vystěhovat je,,,a nastěhovat sem ,,. Právě proto ,,že tu je tak málo práce??? To je otázka,,jak je možné ,,že mají takové výhody,,kde se stala chyba?? Jak začít aby byl v ulicích klid? Myslím si,,že už je jich tu moc Nepřízpůsobivých. Ale otázka z ní odkud migrují. Má snad někdo na tom podíl a nebo snad velký zájem na tom zbohatnout? děkuji