Petice na podporu babyboxů

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#488

2011-06-26 23:21

Chápu naprosto cele,proč si někdo nemůže nechat novorozené dítě,ale proč by je měl stát záměrně zabít,to né.Každým rokem se u nás celkem zbytečně,zachraňují nedonošené (např 6 měsíční plody),poškozené,retardní,nebo jinak postižené děti,jejichž léčba stojí statisíce a miliony korun a min. 80% z nich,jsou a budou naprosto nepoužitelní a budou stát nás všechny další a další miliony a nikdy svou část společnosti "nesplatí".Ale provozování babyboxu,které v poměru proti tomu stojí zanedbatelné nic,tak ty chtějí zrušit?
Zaveďte antikoncepci ZADARMO a nebudete potřebovat,ani babyboxy,a ani tolik dětských domovů,pro odložené děti.Uvědomte si,že dokud bude krabička stát v lékárně cca. 350 korun,tak Žaneta u nás za rohem bude mít přibližně jednou za rok dítě,které s železnou pravidelností odkojí stát a je už celkem jedno,jestli projde skrz babybox,porodnici a nebo popelnici.Vojta jí na ní nedá,protože to je moc piv.
Je do nebe volající,že se najde takové "boží hovádko",které by ZÁMĚRNĚ zabilo zdravého jedince a proti tomu celkem klidně zachraňovalo něco,v čem bude vždycky asi tolik citu,emocí,pohybu a rozumu,jako v nafouknutém balonku.
Tereza Vinšová

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#516 Re:

2011-06-26 23:34:38

#488: -

S tou antikoncepci zadarmo bych to tedy nepodporila ani za nic na svete... Kolik hloupych devcat ji bere od 15 let a pak ve 30 naplakaji, ze se jim nedari otehotnet... Minimalne ve forme tablet to v zadnem pripade nedoporucuje sve rodine ani jeden ze 4 gynekologu, ktere znam, a pridava se jich cim dal vic... V ostatnim s tebou ale souhlasim!

Jitka