Zábavní pyrotechnika pouze na Silvestra

Quoted post

Pleskanec

#199 Re: Re: Přeji hodně zážitku ve světě, kde všechno bude zakázáno !!!

2014-01-17 10:25

#196: - Re: Přeji hodně zážitku ve světě, kde všechno bude zakázáno !!!

To je milý nepřihlášený uživateli totální hovadina. Pyrotechniku, pokud pouštíte na ulici, tak to slyšet je, ale o nic víc, než štěkot toho sousedova psa, kterej štěká od rána do rána na cokoliv, co se jen pohne. Když usínám a naši psi (žijící s námi v domě) na jeho štěkot reagují, je to na infarkt! Myslíte si, že slepý se zrovna tak nelekne třeba auta, nebo u zadku mu vrčícího psa? Dokážete se vůbec do situace takového člověka vžít Vy? Co mi to tady namlouváte za blbosti. Zvěři v lese nevadí kravál traktorů a motorových pil, ale pyrotechniky z 2km vzdálené obce se leknou? Selektovat se nic nedá, stačí však dnešní namyšlená děcka učit pokory a úcty k ostatním a ke zvířatům!

Aby nedošlo k omylu, taky si myslím, že není potřeba, aby se dělobuchy házely v červenci. V prosinci a v lednu se to dá bez problému vydržet. Ohňostroj na narozeniny, nebo při nějaké akci taky není problém. Vždyť to není každý den. Všechny děti v naší rodině (dříve i my) jsme milovali ohňostroje a na silvestrovskou půlnoc se těšili podobně jako na Vánoce. Pro děti je to obrovskej zážitek a víte co mi synovci řekli po letošním odpálení mých ohňostrojů? Že budou šetřit na příští rok, aby mohly taky něco koupit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#200 Re: Re: Re: Přeji hodně zážitku ve světě, kde všechno bude zakázáno !!!

2014-01-17 11:49:48

#199: Pleskanec - Re: Re: Přeji hodně zážitku ve světě, kde všechno bude zakázáno !!!

tak vám přeji hodně pěkných zážitků s pyrotechnikou. Pokud takto myslí "chovatel" psů, tak se nedivím, že patardové šílenství po celý rok slaví úspěch