CESKÁ PROTI SLOUCENÍ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#49

2011-05-25 23:44

Myslím,že petice by měla být napsaná z obou pohledů.Není nic hezkýho, když si čtete petici a je v ní jak Česká patří mezi špičku škol a proto aby neklesla její úroveň se nechce spojovat, svědčí to jen o tom, že si tam všichni myslí, že jsme hloupí - přitom to tak není, nechodí se na GON proto, že je to prej "lehká" škola - to není pravda i studenti s dobrýma výsledkama tam jdou aby se mohli věnovat svému sportu.Hlavně, že když odejde někdo z GONu - propadá tak jde na Českou a zvládá to v pohodě,tak si trošku uvědomte, že GON není pod vaší úroveň - jak už jsem psala měli byste být na jednu stranu rádi - máte se od nás co učit,neříkám že my od vás ne,ale přeci jen zvládat školu a sport není zrovna lehké.Tak prosím neberte si GON do pusy,když nevíte jak to tam chodí. Ani na Český se nemusí vykládat,že se s takovýma jako sme my nechcete spojovat.Protože my nejsme něco míň - tak už si to konečně uvědomte.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#50 Re:

2011-05-25 23:48:51

#49: -

Na téhle diskuzi se ke GONu hanlivě vyjadřoval jen jeden jediný člověk. Nemyslíme si, že jste něco míň. Toto je petice psána za Gymnázium Česká. Vy můžete vytvořit jinou petici, ve které vyzdvihnete kvality vašich absolventů - sportovců. Víme, že zvládat školu i sport není lehké. Vy jste lepší ve sportu a my máme zase lepší studijní výsledky - to ale přece neznamená, že vás označujeme za něco podřadného.

GON si tu opravdu až na jednoho člověka nikdo do pusy nebral!

A to, že jsme byli označeni za jednu z deseti nejprestižnějších škol, je prostě fakt, a nevidím důvod, proč tuto skutečnost nezmínit.


Nepřihlášený uživatel

#72 Re:

2011-05-26 10:45:30

#49: -

Kategoricky žádám o korekci stylistických nedostatků.


Nepřihlášený uživatel

#293 Re:

2011-05-28 22:10:46

#49: -

Ano, zvládat školu a sport jistě není jednoduché. A ví to spousta studentů z České, kteří se věnují sportu nebo i jiným koníčkům, jako je hudba apod., ale narozdíl od GONu jim k tomu u nás nejsou poskytovány žádné úlevy. Prostě buď jsou tak dobří, že zvládají své koníčky i náročné gymnaziální studium, nebo mají smůlu.