Společně za propuštění dívek z Pákistánu

Quoted post

M.

#70 Zacneme hned!

2013-11-11 11:10

Velice rada bych pomohla, ale jak? Muzu vam pomoct sehnat kontakty na TV, noviny nebo radia nebo mam jen podepsat tuto petici? Vse je o case a chce to reagovat ted hned, ne za dva mesice, kdy bude mit petice 5000 podpisu. I bez jedineho podpisu se da neco delat - sepsat text v jazyce urdu a hned posilat, ne cekat na podpisy, ty nikoho nezajimaji. V tomto pripade se nejedna o mesice, ale o dny, o minuty, ktere jsou v dnesni dobe dost drahe.

Nejsem matka, jsem dcera, ale vim, jaky o mne mela ta moje strach, kdyz jsem se ji z cest dlouho neozyvala. Zacneme neco prosim delat ted a necekat na zazrak nebo tisice dalsich podpisu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#71 Nečekáme

2013-11-11 12:20:12

#70: M. - Zacneme hned!

Nečekáme momentálně na tisíce podpisů, ale na souhlas maminek  unesených děvčat. POkud bychom ho měli, už jsme to odeslali minulý týden ve středu, jen co bylo na archu 5 podpisů. Máme kontakty na média,  jsme ve spojení s  českou novinářkou znalou  mediálního prostředí v Pákistánu. Rozhodování maminek  není tak  jednoduché, nápad s dopisem je pěkný, ale asi si nikdo z nás neuvědomuje, že jednáme se zemí, kde  vládne zcela jiná duchovní mentalita,  myšlení mužů je na zcela jiné úrovni a o postavení žen   se  raději v této rubrice  nebudu vyjadřovat, takže jakýmkoli neuváženým  krokem přes média bychom situaci mohli zhoršit. Proto se dopis i žádost o zveřejnění  jednak našim prostřednictvím, jednak přímo maminkami přes jejich kontaktního pracovníka z MZV a jednak přes poslance doručila na Ministerstvo zahr. věcí, takže je tlak, aby se nám co nejdříve někdo z MZV vyjádřil. Maminky se chtějí rozhodnout, až po vyjádření MZV. Tuto jejich vůli musíme respektovat. Jde o jejich dcery a ony jsou nejvíce zraněné.  Svým způsobem - tajuplnou  Boží  poštou a cestou je dopis již do Pákistánu doručen. Papež František řekl, že "Není žádná situace, kterou by Bůh nemohl změnit". My jsme to v důvěře Jemu odevzdali do Jeho rukou.  Jakmle bude známo rozhodnutí MZV, budeme Vás informovat. Do té doby nikdo nic přes média nedělejme !! Nejsme v americkém akčním filmu- těm holčinám jde o život.