Praha 1 trpí - petice proti uzavírání Smetanova nábřeží

Quoted post

občan z NovéhoMěsta

#173 Re:

2013-10-16 07:17

#172: Občan Starého Města -

Vážený občane ze Starého Města,promiňte, ale  buď jste také   aktivista z pokusu o vnucení nesystémového řešení uzavírky Smetanova nábřeží  a nutíte nám,občanům Prahy 1, kteří zde mnozí žijí řadu generací další zhovadilosti v podobě např.  změny podoby  Václavského náměstí a jeho okolí , anebo jste byl v oblasti Nového Města se slepeckými brýlemi.Od uzavírky horní části Václaváku vzrostly kolony v Jindřišské, Růžové, Politických vězňů, Opletalově až k magistrále na troj až čtyřnásobek. Ve dne i v noci. O Bulharu ,nájezdu na magistrálu a na magistrále ani nemluvě. Ano centrum se může zklidnit, ale až po  komplexním systémovém vyřešení  tohoto problému. Podívejte se, co se stalo po tzv. zklidnění z Václavského náměstí. Bude-li to takto pokračovat, bude to náměstí duchů, prostitutek, pasáků a prodejců drog. Místo abychom řešili systémově celé centrum, děla parta okolo primátora, který zná Prahu zřejmě z obrázků , z auta a z  kolorovaných publikací a  nevyrostl zde, řečeno slovy klasika "hrůzy dosud nevídané". Řešení centra Prahy 1 je  záležitostí především radnice Praha 1 ve spolupráci s Magistrátem, , která zastupuje své občany a která by měla vyhlásit veřejnou diskuzi za přítomnosti primátora. To by ale nesměl po 15 minutách utéct jako v pondělí od Stýblů,kdy byla diskuze o budoucnosti Václavského náměstí.Vskutku politik na svém místě, po skončení diskuze se vynořil kolem 20 hodiny  zřejmě z nějakého báru  v přilehlých ulicích na Václávaku i se svým radním Nouzou, který na diskuzi sice vydržel-kdo by tam za magistrát byl, že,  ale jeho proslovy byly poněkud neuchopitelné.Opravdu odborná reprezentace města, když  odpovědný radní přijde nepřipraven na diskuzi a na otázky sděluje, že si dělá teprve názor.On totiž problém Smetanova nábřeží souvisí s plánovanými změnami celého centra od party těchto veselých chlapíků.

Odpovědi

Občan Starého Města

#174 Re: Re:

2013-10-16 07:58:27

#173: občan z NovéhoMěsta - Re:

Popořadě odpověď na vaše demagogická tvrzení: kde berete čísla, že doprava v té oblasti stoupla "na troj až čtyřnásobek"? Můžete to nějak doložit? V Jindřišské jsou kolony? Nevymýšlejte si, jezdím tam často tramvají a chodím tam pěšky a je to tam klidnější než když byla průjezdná až na VN. Washingtonovu křižuji když jdu z hlavního - žádné kolony se tam netvoří. Proč si vymýšlíte?

Bulhar je dálniční mimoúrovňová křižovatka v centru města a je tam doprava stejná jako předtím. Kdybych mohl, magistrálu bych zrušil už od křížení s Jižní spojkou.

Na Václaváku se prodávají drogy a jsou tam bordely zejména HORNÍ ČÁSTI - a byly tam i předtím. Praha 1 je neschopná s tím něco dělat. To jste zaspal a teď se probudil? Jak to souvisí s omezením parkovacích míst pro nerezidenty?

Já si zejména nepřeju, aby o dopravě na Praze 1 rozhodovaly extrémistické skupiny, mělo by být uspořádáno referendum, kde by se vyjádřili všichni obyvatelé. Předtím by odborníci měli navrhnout systém variant řešení, o kterých by se hlasovalo.

Jako zásadní problém dopravy na Praze 1 vidím to, že radnice nemá možnost regulovat vydávání parkovacích karet pro abonenty. Uvítal bych stejný systém jako ve Vídni. Ovšem bavit se o tom s demagogy jako jste vy nemá evidentně smysl.


Nepřihlášený uživatel

#176 Re: Re: Zklidněním dopravy k silnicím pro vyvolené!

2013-10-16 11:24:01

#173: občan z NovéhoMěsta - Re:

Naprostý souhlas, vládu nad městem získal pučem člověk s naprosto bolševickým myšlením a jednáním, jak to předvedl v pondělí 14.10. před palácem U Stýblů na svolané veřejné debatě o budoucnosti (uzavřeného) Václavského náměstí. Jako každý správný bolševický papaláš se do uzavřené zóny nechal přivést a odvést černým Superbem, jenom blikající majáček chyběl. A když viděl v sále přesilu lidí s vlastním názorem tak po 10 minutách utekl a čekal někde v okolí, jak to dopadne, protože po skončení byl spatřen s radním Nouzou, jak prochází místem konání. Fujtajbl, káže vodu (cyklistickou) a pije víno (vozí si prdel v Superbu).

Zklidněním dopravy k silnicím pro vyvolené!  http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013101501

http://www.dfens-cz.com/images/2013/t_hudecek_zona_2.jpg...