Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3118 Re:

2013-05-29 06:35

#3112: jurajjanosik -  

Milý Jánošíku:-) Vaše teorie typu: nevolí komunisty, je pravičák ... ukazují na úroveň Vašeho myšlení ...

... a pokud jste přesvědčen, že se soudruhy bychom šli úspěšněji k lepším zítřkům ( odkud jen tenhle slovní obrat znám?.-))), třeba po vzoru KLDR, Kuby,...?:-)), je to s Vámi ještě horší....  Váš předchozí veleúspěšný pokus trval 40 let, panečku, to byl fičák:-))

Jo, jo, já vím, co mi chcete říct. Že Vy jste ti jiní, ti hodní, chytří a myslíte to s námi moooooc hezky:-))) Proč jen Vám nevěříme, že ????:-)))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3119 Re: Re:

2013-05-29 08:17:37

#3118: - Re:

To co píšeš nemá logiku. Sice jim nevěříte, ale děláte s MIPem co je ve vašich silách, aby se dostali zpět k moci. A daří se vám to.

Nepřihlášený uživatel

#3121 Re: Re:

2013-05-29 10:21:48

Nejsem sice Jánošík, ale reagovat musím. Prosím Vás, človíčku nešťastný, co to tady blábolíte a mektáte ? Jestli jste soudný člověk a férový, tak přece musíte vidět, jak dopadly volby, takže nechápu, proč tady píšete, nevěříme ??? Vy snad o sobě mluvíte v 1.osobě množného čísla ? Jako My veličenstvo ? Nebo, za koho mluvíte ? Nebylo by od Vás férovější, mluvit sám za sebe ? Nebo snad mluvíte za ty davy lidí, co daly hlas komunistům ? Jestli oni je ti zlí komunisté nešikanovali, že jo? To je moc pěkná teorie, nemyslíte ? Ne, víte, jak to bylo ? Komunisté nabízeli lidem úplatky, tak jsem jim také dala hlas, to víte, v dnešním kapitalismu, kde jsem se proti své vůli ocitla, je i 50 Kč za hlas dobrý, ne ? :-)))))))))))))))))))))))

Nepřihlášený uživatel

#3130 Re: Re:

2013-05-29 16:53:01

To je krásné, jak váš příspěvek začíná výtkou "kdo nevolí komunisty, je pro vás pravičák" a o pár řádků níž je pro vás ten, na koho reagujete, automaticky komunistou, přestože napsal jen tolik, že ho obveselují MIPovy příspěvky.

Že by schizofrenie?