Petice za zrušení diplomatického zastoupení tzv. státu Palestina

Quoted post

Znechucený

#30 Pokrytectví autora petice

2013-05-21 09:51

Vážení, kdyby tuto petici vedl někdo jiný, podepíšu ji bez váhání. Ale jejím iniciátorem je pan Jan Ziegler, druhořadý novinář, který se netají svým havlismem a obdivem prezidenta, na jehož rukou lpí krev mnoha Srbů a který patřil k příznivcům muslimů. Stejný Jan Ziegler organizuje souběžně další petici, kterou vyjadřuje nesouhlas s nejmenováním pana Putny profesorem, a jak víme - pan Putna je velkým zastáncem multikultury a velmi propalestinský. Neodporuje si pan Ziegler náhodou? Jediné, co sám umí, je dávat do všech svých blogů plivance na Rusko, zemi, která narozdíl od krvavé Palestiny nikomu neškodí. Už to je pro mne důvodem, proč tuto pokryteckou petici nepodepíšu, a to právě proto, že nemám rád muslimy, jejich terorismus a nebudu se spojovat s našinci, kteří se na jedné straně tváří jako velcí antimuslimové, na straně druhé přímo vynášejí propalestinské obdivovatele.

Odpovědi

ddd

#31 Re: Pokrytectví autora petice

2013-05-22 07:43:05

#30: Znechucený - Pokrytectví autora petice 

 Pan Znechucený, jestli si pan Ziegler odporuje, nebo ne, to není předmět tyhle petice. Tady se jedná o neexistující teroristický stát "Palestína" s neexistujícím národem "palestínců". Tenhle jakožto "národ" je politický výmysl posledních desetiletí pocházející z "neškodného" Ruska. Jinak Vami definovaná neškodnost Ruska je vééééélmi diskutabilní záležitost, ale to sem taky nepatří.


Nepřihlášený uživatel

#44 Re: Pokrytectví autora petice

2013-07-13 19:44:58

#30: Znechucený - Pokrytectví autora petice

Pane Znechucený, tato diskuze je jen pro lidi, co umí číst. Pan Ziegler píše, že nesouhlasí s Putnovými názory, ale že by mu neupíral titul profesora. A pan Ziegler není žádným havlistou, protože jak říká, nekritický havlismus a klausismus vedou k hlouposti. Můžete ho nemít rád, ale jestli s něčím nesouhlasíte jenom proto, že s tím souhlasí on, nemáte moc pod čepicí.