Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze

Quoted post

Veronika Szabo
Autor této petice

#326 Re: Re:

2013-04-19 21:34

#325: - Re:

Uz nekolikrat jsem opakovala-prestante sem tahat Velkou Pardubickou, ZOO, atd... Tohle je petice zamerena na konkretni akci. Delfini, kteri maji vystupovat v CR nejsou z odchovu. Tudiz jsou odloveni ve volne prirode a vydrezurovani pro tento odporny cirkus. Tyto delfini ZILI v oceanu, mori, ted jsou zavreni v malem bazenku a cestuji Evropou jako kocovnici! Preberte si to uz konecne a prestante sem tahat jine akce, atd.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#342 Re: Re: Re:

2013-05-24 09:51:40

#326: Veronika Szabo - Re: Re:  

 

Paní Veroniko, máte mylné informace. Delfíni jsou z odchovu. Narodili se na Ukrajině, tak jako jejich předchůdci. Již několik generací těchto delfínů pochází z Ukrajinského odchovu. Delfíni od narození jsou zvyklá na takové prostředí, jsou zvyklá na lidi, svoje ošetřovatele a na programy které si s nimi dělají. To co předvadějí celý život, to se nemuseli ani učit. Nikdo je nedrezíroval jak si většina myslí. To co dělaji, to dělají i delfíni ve volné přírodě - skákaji, pohrávají si s předměty atd. Co budou předcádět v Praze, to není nic prazvláštního a neobvyklého. Spíše si myslím, že lidé kteří budou od nich očekávat psí kusy, tak budou zklamaní, protože delfíni budou dělat to co sami chtějí. Jejich opatrovníci je jen občas pobídnou pamlskem. Delfíni nemají žádný tvrdý trénink a samozřejmě ani žádnou tvrdou práci. Takže bych to bylo v kostce, tak tito delfíni se narodili v obrovských delfináriích na Ukrajině, toto místo je pro ně domov. Jen ještě podotknu, že v Turecku jen hostovali, stejně tak , jako budou hostovat v Čr. A až v České rep. skončí tak se vrátí na nějáký čas zpět do svého domova. Nebude to pro ně nijak neobvyklé, či těžké období. Věřte mi. Vím o tom o hodně víc než si myslíte. PS: Velmi se omlouvám za své hrubky. Pokud se někomu bude chtít, tak mě můžete opravit. Ráda se poučím ze svých pravopisných chyb.
přítel delfínů

#371 Re: Re: Re:

2013-06-06 17:07:53

#326: Veronika Szabo - Re: Re:

Pani Veroniko, tady jste psala, že delfíni, kteri maji vystupovat v ČS nejsou z odchovu. Tudiž jsou odloveni ve volné přírodě atd....

LŽETE ! ani nevíte co píšete!