Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze
Re: Re: Re:
#350: Veronika Szabo - Re: Re: Mě by zajímalo, zdali delfíni co měli přijet do Česka, byly z moře a nebo odchováni v zajetí?
Re:
#352: - Nemusíte chodit daleko, hned zítra můžete začít protestovat v ZOO, máte na to IQ, tak do toho.
tak akce nebude, dovoz není povolen
Re:
#352: - Ty babo bláznivá, jakým právem si tu dovoluješ napadat lidi ! STUPIDNI jsi ty! To tvoje IQ, s kterým se tu pořád nadnášíš, nemáš ani v prd..li,natož v hlavě.
News
Re: News
#359: Veronika Szabo - News Mám dotaz ? Proč se pořád staráte o to dočeho Vám nic neni! Měli by jste raději pomoc ZOO.
Re: Re: News
Pane Hrudos, staram se, protoze se starat chci. Takze mi prosim nerikejte, co mam delat. A s tim, ze mi do toho nic neni, se velice mylite. Hezky den.
Re: tak akce nebude, dovoz není povolen
#357: JS - tak akce nebude, dovoz není povolen
Vy jste někdy viděl, že by světský vraceli vstupný?
Re: Re: Re: News
#361: Veronika Szabo - Re: Re: News Když se staráte, tak alespoň nelžete! Já mám vstupenky mě nemusíte radit co mam dělat,a ne jen mě! Pamatuji si v prosinci jak jste lhali, že delfíni budou odloveni z moře..LŽETE!
Re: Re: Re: Re: News
#363: V.Hrudoš - Re: Re: Re: News
Tak jsem si prosla sve prispevky a NIKDE jsem nepsala, ze delfini BUDOU odloveni z more. Psala jsem, ze jelikoz pan Kaiser nedokaze dolozit, ze jsou ze zajeti, tudiz je jasne, ze jsou z odlovu. Podle toho se ridi i urady, ktere mu nedali povoleni. Neprekrucujte moje slova prosim... Ted se se vstupenkami na delfiny mozete leda tak vyfotit. Udelal by jste lip, kdyby jste si koupil nafukovaci delfiny a zaplaval si s nima v bazenku. Tak by vase penize aspon nebyli vyhozene.
Re: Re: Re: Re: Re: News
#364: Veronika Szabo - Re: Re: Re: Re: News Jste drzá! LŽETE! To dojde každému že nejsou odloveni, jenom Vám ne. Jste arogantní, drzá slepice!
Re: Re: Re: Re: Re: News
#364: Veronika Szabo - Re: Re: Re: Re: News
Vy jste psala, že delfíni nemají doklady, a že jsou určitě z volné přírody. Pana Kaisera neustále lživě napadáte. Mě by zajímalo,co jste za lidi, a pro koho tuhle špinavou práci děláte? ( Věřte, že i to se dá zjistit a určitě to nebude trvat dlouho.)
:
Kláro souhlasím s Vámi. Pevně věřím, že Delfíni v Praze budou.
Irena
#367: přítel delfínů - Re: Re: Re: Re: Re: News
to zní skoro jako výhrůžka ....možná byste měl vážit slova ....a k těm výrokům Veroniky, nikdy neřekla, že delfíni jsou z moře...to jen vy neumíte číst a vytrháváte věci z kontextu, ale to dělají všichni demagogové.
Re:
#365: Klára - na protestní fb stránce, které mimo svého života, práce a rodiny také ráda věnujete pozornost, máte hned několik důkazů o diskutabilním přístupu ke svým zákazníkům ze strany týmu vašeho otce. Na oficiální fb stránce projektu Delfíni v Praze o tyto negativní zkušenosti nezavadíte, neboť jsou obratem mazány... Ale tento postup není ani pro vás jistě žádnou novinkou...
app je vskutku komické sledovat vyzoufalené útoky vůči Veronice, které neevokují nic jiného, než tragickou absenci sebereflexe...
Pro připomenutí si zde dovolím zkopírovat část jedné z diskusí na protestní fb stránce, kterou jste tam odstartovala, společně s reakcí Jany Hajduchové, která obsahuje vše v kauze DvP do současné chvíle podstatné:
• Na přímou otázku, zda delfíni jsou ze zajetí nebo z volné přírody, pan Kaiser (viz Český rozhlas) odpověděl, že jsou z Ruska. No, to je sice divočina slušná, ale podle dokumentace CITES jsou tito delfíni narozeni v zajetí. Jejich rodiče ale byli vyloveni z širého moře, což ale stačí na to, aby je nebylo možné legálně dovézt do České republiky pro komerční účely. Ať už té své show pan Kaiser dá jakoukoli nálepku – dokud na to prodává vstupenky za peníze, jedná se o komerční akci.
• Na Ukrajině se narodilo asi 15 delfínů v zajetí. Nevíme, kolik z nich přežilo, úmrtnost mláďat v zajetí je poměrně vysoká (uvádí se až 50%) i v těch nejkvalitnějších delfináriích v západní Evropě a v USA. My tvrdíme, že na Ukrajině není ani jeden delfín, narozený ve druhé generaci v zajetí (tedy jehož rodiče by se rovněž narodili v zajetí).
• Na cirkusový stan skutečně není potřeba žádné povolení. Pan Kaiser tedy skutečně staví bez povolení. Na svou „Vodní scénu“ ale už povolení potřebovat bude. A pokud si o něj hodně rychle nepožádá, bude mít na krku černou stavbu.
• Vy jste pořádali nějaké demonstrace a nikdo vám tam nepřišel?
• Mrtvé duše pro petice a facebookový účet? Využívání cizích e-mailů? Prosím prověřte si opět, co přesně uváděl tiskový mluvčí MŽP. Normálně tu lžete.
• Vy máte přístup k soukromým e-mailům? Pohybujete se na hraně zákona, pozor na to
#326: Veronika Szabo - Re: Re:
Pani Veroniko, tady jste psala, že delfíni, kteri maji vystupovat v ČS nejsou z odchovu. Tudiž jsou odloveni ve volné přírodě atd....
LŽETE ! ani nevíte co píšete!
Re: Re:
Mého otce? To mě velmi zaujalo... A kdo je podle Vás můj otec?
#372: - Re: Re: Omlouvám se za nejspíš špatnou dedukci. Žila jsem v domnění, že Artur Kaiser je váš otec. Moje chybná domněnka však není podstatou naší diskuse, v tom se mnou jistě budete souhlasit.
kašpaři
Re: kašpaři
Kašpárek jste tady možná tak vy :) Nechápu co tady furt vomejláte slova marketingového mága Artura, že ochránci přírody mají potřebu se na téhle ujeté show zviditelňovat. Tohle je svobodné vyjádření názoru vy šašku! Pokud podle vás nemohou lidé nesouhlasit s něcím, co se jim nelíbí, tak jste se právě zařadil mezi stádo stupidních, blbých českých ovcí, které se ukájejí nad drezurou zvířat v cirkusech a podobných show. Hlavně, že vy toho víte mnoho a chápete ještě víc, že? :) Jděte si raději nalejt pívo, pohonit šášulu a neserte sem vaše moudra...
| This discussion has been closed. |
Re: klidek
#23: hrochous - klidek
Nejdříve si zjistěte, jaký je rozdíl mezi klasickou porážkou a rituálním podřezáním. I kvůli tomu byly provedeny nechutné studie pomocí elktrod EEG. Rozdíl je velký a věřte, že kdyby jste byl zvíře a mohl si vybrat, vybral by jste si ten nůž...
Neznamená to, že zabíjení zvířat ve velkochovech podporuji, jen mi vadí tato snaha některých xenofobů štvát zabedněné ovčany proti muslimům!