Záchrana TRN odd. Klatovy

Quoted post

Pavla Kalistová
Autor této petice

#43 Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

2013-03-10 10:35

#40: Hana L. - Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

Pokud jste pozorně četla text k petici, tak víte že píšu, že informaci nemocnice ani nepotvrdila ani nevyvrátila. A když už půjdeme do detailu toho co zde píšete Vy tak plicní oddělení spadá pod infekční oddělení a infečkní oddělení musí mít samostaný pavilon tudíž nemůže být součástí monobloku. Ano, také jsem slyšela, že by lůžka měla z nějaké části přebrat interna tato informace, ale taky není potvrzená, ale jsem zvědavá jak se budete cukat až položí nějakého Vašeho příbuzného příkladně se selhávajícím srdcem vedle člověka se zánětem průdušek!!! K podpisu nikoho nenutím a na začátku je jasně napsáno nemocnice tuto zprávu nepotvrdila ani nevyvrátila. Děkuji za Váš názor. Pokud budou lůžka TRN oddělení v Klatovch samostatnou částí v monobloku a to včetně dosavadního personál lékařů a sester,  všem podepisujícím se omluvím emailem a to stejným způsobem jako s nimi komunikuji doteď. Upřímě řečeno byla bych ráda kdybych tak musela učinit, protože by oddělení zůstalo zachované a to je to oč bojuji.

 

Odpovědi

hana

#46 Re: Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

2013-03-10 13:06:07

#43: Pavla Kalistová - Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

Vaší odpovědí jste Vaši lež přivedla k dokonalosti. Vy máte informace, že oddělení se má stěhovat a nikoli rušit? Proč jste to do textu petice nenapsala? Vy mystifikujete lidi vědomě? Prý je v petici, že nemocnice nic nevyvrátila ani nepotvrdila. Přečtite si svůj text ještě jednou. Nic takového tam není. Naopak tam píšete následující: "nemocnice se rozhodla toto oddělení zavřít". Už teď byste se podepsaným měla omluvit.

Můj názor na Vaši petici neznamená, že nepodporuju existenci plicního oddělení. Podporuju ho. Jen mi vadí, jak neférová je Vaše podpora.