Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4165 Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe.

2013-02-25 10:06

#4140: RNDr. J. Konečný - Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe. 

 Zdá se, že i přízemní a hloupý může mít papír s titulem...(pokud je pravý:-)

Ano, ztrácí se tu zřejmě více než 100 miliard ročně....můžete mi vysvětlit, co s tím mají společného studenti z Třeboně???

Ježiš, vy jste vůl...

Odpovědi

Babička Dolejší

#4168 Re: Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe.

2013-02-25 14:57:05

#4165: - Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe.

Náš vnouček Dominik Dolejší z Třeboně nás stál už 4 miliony. Naše děti taky 4 mil. Vlastně jsou dvě, tak vosum. Nám nevadilo, že nám dlužíš a budeš dlužit dál, pokaď budeš i na vysoký. Jako Budějckej Šimon dluží svým rodičům, prarodičům 8 miliónů a cca 6 miliónů státu, tedy nám,  za zadarmíkový studium (v USA 300 000 dolarů bys musel cálovat za právnický studium třeba, a nyní už i vícero musí student platiti, pokaď není flanďák, tomu to platí ze státních peněz, tedy z našich církev). Teď už nám ale to vadí. Po "Přemluv bábu" sem to vnoučkovi vodpustila, je ještě blbej jako Issová. Nebo jako zdejší MIP (asi nečet našeho voblíbenýho Inženýra lidskejch duší, tak by znal motto, a nemotal by se tady)- Tak teď už nám vadí, že děláš vostudu nejen Třeboni ("Jseš blbej jako studenti z Třeboně" se už říká na Moravě), ale už se to tejká i Č.B. (= Čeští Blbci, píší Bavorské listy a Landsmanschaftschritt).

Jsme voba pracující důchodci. Na půl ouvazku. A Kalousek nám sebral na důchodu nevalorizací 10 tis. ročně, ale každýmu ještě 25 tis. Kč, tj. 50 tis. ročně na dani, vo hroznejch ztrátách z DPH nemluvimm takže Dominiku a Schimone utrum!! Musime taky taky šetřit. Dokonce si sami pučovat. Chceme abys splatil dluhy.  Ať ti dají "košiláči"! (Jak říkala B.Němcová, esli si pamatuješ pohádky, co jsem ti četla. Já blbá! Měla jsem ti strčit čumák do hnoje, když jsem kydala! A ne budoucího darmožrouta rozmazlovat! Řetězovou hladovkou. Pcha! To se ti to pak u babičky žere, ty jelito!)

Konečný

#4169 Re: Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe.

2013-02-25 14:57:40

#4165: - Re: Studente Hořejší brzy se začneme ptát my tebe. 

 Vysvětlit vám to nemohu.

Už jste viděl idiota, kterému lze něco vysvětlit?

Pokud ano, tak mi to napište a já se pokusím vám to vysvětlit podobně.