Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

MIP

/ #3990 Komunistickým zločincům musíme umět říci DOST!

2013-02-15 18:15

Trochu se ztratilo téma, ke kterému se tu diskutuje: "Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM". Nějaké tupé komunistické hovado tu začalo vychvalovat zločinný komunistický režim (asi jeho plky nechtějí poslouchat ani na schůzi umrlců jeho stranické muňky) a pokusilo se odvést pozornost jinam. Přesto to zbytečné nebylo. Zase nám jeden komoušský ničema prozradil, co mají v plánu: "... jen to tu hezky podpisujte, odssáčci, topáčci, a další "opravdu uvědomělí" a "jediný chytří" (pro mě nejste víc než asociálové), vláda pravice naštěstí brzy skončí (jak již dávno ukazují všechny seriózní průzkumy), a až to tu levice vezme do ruky příště, tak vás podle podpisů v téhle "opravdu chytré a přínosné petici" alespoň lehce a rychleji najdou...". Vystupovalo tu v této diskusi mnoho "demokratů", kteří zde projevovali dojemnou péči o soudružku Baborovou a hlavně o "uznání výsledku demokratických voleb". ČEKÁM, KDY SE TITO "DEMOKRATÉ" OZVOU KE SVINSTVU, KTERÉ ZDE NAPSAL (viz výše) JEDEN TAKÉ "DEMOKRAT", KOMUNISTICKÝ DEMOKRAT. Pochybuji ovšem, že se dočkám.
Všichni,kteří s komunistickými zločinci mají zkušenost ovšem nejsou překvapeni. A znamená to pro ně jediné: neustat v boji proti komunistickým zločincům v radě kraje, ať tu tzv. "demokraté" štěkají cokoliv o "výsledku voleb". Místo komunistické baby nám prý komunisté do funkce dodají nějakého právníka. Právníka jako estébácký práskač Falmer-Filip. Nebo péesácký pohůnek, rychlokvaška Sloup. Nebo, nedej Bůh, něco jako rudá vražedná bestie Polednová-Brožová (také komunistický "právník"). Výběr zločinců a grázlů mají komunisti veliký.

Pro všechny slušné lidi této země, pro opravdové demokraty, to znamená jediné, bojovat dál. Aby se nenaplnila slova "nepřihlášeného uživatele", nějaké bolševické vrahounské bestie: "....až to tu levice vezme do ruky příště, tak vás podle podpisů v téhle "opravdu chytré a přínosné petici" alespoň lehce a rychleji najdou..."
Nejde o nějaké hraní na volby, uznání či neuznání, jde o  stále stejné, pokud jde o komunisty, zase o krky, kterými, jako kdysi, komunistický vrah chce "po Gottwaldovsku" kroutit druhým....