PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

marqui

/ #503 Re: Re: Re: Re:

2013-01-02 14:33

#500: Alexandra Bartošová, Žďár nad Sázavou - Re: Re: Re:

Pane bože! To mám falešně plakat a nutit se k napsání pár dojemnejch slov, aby mě lidi jako ty nepovažovali za necitu? Ty rodiče je viděli ze svojí zahrady, dovolili jim tam jít a vzít tam i 7letou dceru. A vychovali je tak, že ta jedna vůbec necítila pocit zodpovědnosti za svojí malou ségru a vystavila jí vědomě nebezpečí. A tohle není blbost?!!! Co jinýho je??! Ty rodiče byli v tu chvíli právně zodopovědní za svou 7letou dceru, takže oni budou pykat taky.

Kdybych měla já takhle nelogicky uvažující děti, tak bych je tam nepustila. Jenže já na rally jezdim, je mi 20 a jezdim 7 let s taťkou, jsem živá a zdravá. A těm třem bylo přes 15 let, takže už by na rally se mnou taky byly, kdyby chtěly, a věděly by, kam si stoupnout a kam ne. Kdyby si stouply do zakázaný zóny jako v tomhle případě a kluk jedný z nich, co by tam dělal pořadatele, je nevyhnal, tak si to vyřídím s ním, a pak uznám, že moje děti udělaly osudovou blbost a já jim v tom nezabránila. Což by nehrozilo, protože by na rally byly pravděpodobně se mnou a já bych je nenechala stát v nebezpečný zóně. Takže můj soud by byl rezolutní, pokud by porušily zákaz a volání zdravýho rozumu.

Můžu se vyjadřovat jak chci, jelikož tohle není můj první komentář k té vlně neználkovských a amatérských komentářů, který se na nás hrnou po týhne nehodě ze všech stran, a už jich mám po krk.

Stejně většinu podepisujících žere, že zemřely mladý holky. Kdyby to zamáčklo důchodce, řekli byste, že už byli senilní, a ani pes by po nich neštěk. Natož, aby se někdo namáhal se psaním petice a podepisováním se pod ní. Začněte logicky uvažovat a nechte city stranou. Tady jde jen o logiku, fyziku a náhodu.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...