Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Jakub Neužil Olomouc #2500 2012-12-18 20:28

/ #2512 TO TI NEUŽILE NEVADILO - PENÍZKY NESMRDÍ CO ?

2012-12-18 23:39

http://www.kr-olomoucky.cz/student-podporeny-krajem-se-vratil-z-pulrocniho-pobytu-v-argentine-aktuality-329.html
---------------------------------------------
Dobrý den,

velmi podporuji Vaši petici a těší mě, že Vám je věnována pozornost médií. Takhle se o Vás dozví co nejvíc lidí. Mrzí mě, že u mě doma, v Olomouckém kraji, nic takového neprobíhá, protože bych se ihned zapojil. Lidé se vymlouvají, že u nás nevyhrál člen KSČM, ale nezávislý s podporou komunistů. Pro ty, kteří ale vidí v politice KSČM reálné ohrožení všeho, co jsme 20 let budovali a s nadějí vytvářeli s vírou v lepší budoucnost, to však je to samé! Proto doufám, že svůj boj nevzdáte. Velmi Vás obdivuji.
Jakub Neužil
Olomouc
--------------------
TO SE TA PETICE PODPORUJE -
Ve čtvrtek 25. srpna přijal ve své kanceláři hejtman kraje Martin Tesařík////// Ing. Martin Tesařík je český sociálně demokratický politik////// spolu se svým náměstkem Pavlem Sekaninou studenta hejčínského gymnázia v Olomouci Jakuba Neužila. Ten hejtmanovi předal výsledky půlroční studijní cesty v Argentině, na kterou mu Olomoucký kraj přispěl 100 tisíci korun. Neužil zvítězil mezi dalšími třemi desítkami studentů v soutěži pro žáky středních škol organizované neziskovou organizací AFS Mezikulturní programy a odcestoval do Jižní Ameriky v únoru letošního roku.

„Osobní setkání s panem Neužilem bylo velice příjemné, rád jsem se dozvěděl, jakým způsobem krajské peníze pomáhají mladým nadějným studentům z našeho kraje. Jsem přesvědčen, že podpora mladé generace je klíčová pro rozvoj budoucích kapacit regionu,“ uvedl Martin Tesařík.

V argentinském městě Corrientes Neužil studoval na hudební konzervatoři a absolvoval kurzy španělského jazyka, v rámci studijního pobytu poznal místní kulturní zvyky a tradice a přivezl si zpět do České republiky mnoho nových zkušeností.