NESOUHLASÍME S VRÁCENÍM MAJETKU CÍRKVÍM!!

/ #882 Re: Víte vůbec o čem ten zákon je?

2012-11-23 19:01

#836: - Víte vůbec o čem ten zákon je?

I já jsem zásadně proti církevním restitucím v současné podobě a (bohužel) jsem pochopil, o čem je a jaké budou jeho budoucí dopady. Ale dovolte doplnit: A víte Vy, kolik obdobným způsobem platíte na každého politika strany, kterou z duše nesnášíte? (Jste-li komunista, pravičáky, jste-li pravičák, komunisty, jste-li volič středu, pak obě předchozí skupiny.)

I když jsem co do efektivity jakýchkoli petic skeptický, vytvořme petici za rovné postavení jakýchkoli zájmových společenství (občanská sdružení, politické strany, církve a vše další, co svým obsahem je jim postaveno naroveň) a jejich jednoznačné oddělení od státních zdrojů, financovaných z našich přímých a nepřímých daní! Necítím se bohužel dostatečeně kvalifikovaný k formulování právně nenapadnutelného textu a proto touto formou vyzývám ty z Vás, kteří tuto způsobilost mají, ke spolupráci. Snažím se věřit, že admistrátor těchto stránek nesmaže připojený kontakt: esalix@seznam.cz. Reakce, obsahující formulace typu "ty debile", předem s díky odmítám; jde o diskusi a ne mariáš (vyhraj mocí stůj co stůj).

Autorovi příspěvku #882 se omlouvám, že moje odpověď přesáhla oblast reakce na samotný příspěvek, ale možnosti stránky mi neposkytly jinou možnost zveřejnění svého nápadu.